kaymakliekmekkadayifi Kizlar izmirde doktor gorkem astarciogluna giden var mi acaba instagram denk geldim cok iyi bir doktor gibi gozukuyor muayene ucreti nedir merak ettim
mom0989 kaymakliekmekkadayifi en son biz 250 ya da 300 vermiştik diye hatırlıyorum kızımın alerjisine Görkem hanım çözüm buldu. Etlim kızını götürüyordu önce sonra ben götürmeye başladım
Gin kaymakliekmekkadayifi gitmedik biz ama instagramdan ne zaman bir şey danışmak istesek dönüş yapıyordu. Eğer yolumuz düşerse uğramak istiyoruz 😆
kaymakliekmekkadayifi mom0989 ya ne alerjisi vardi acaba ve ne gibi belirtilerle alerji oldugunj dusundunuz sakincasi yoksa biraz anlatir misiniz bende bebegimde alerjiden supheleniyorum da iyi bir doktor ariyordum
mom0989 kaymakliekmekkadayifi süt ve süt ürünleri,et,avokado,laktoz içeren bütün paketli ürünler. Bazen olur olmadık şeylere de egzaması azıyordu. Ter ve etiketli Tüylü olan bütün kıyafetler
Gin kaymakliekmekkadayifi bize çok iyi gelmişti. Şırnaktaydık yaşadığımız bölgede çocuk doktoru yoktu, kitabını alıp okuyordum. Bir şey kafamıza takıldığında mesaj gönderiyorduk instagram üzerinden hemen her seferinde dönüş yapmıştı.
kaymakliekmekkadayifi Gin kitabi nasil acaba ben yeni kesfettim gorkem hanimi kitabini da alicam mutlaka
Gin kaymakliekmekkadayifi kitabının ismi Bebek Rehberi (İlk Bir Yıl) yeni doğum yapmış anneler için rahatlatıcı bilgiler var içinde. Aylara bölerek anlatmıştı bebek gelişiminde yaşananları. Çok sade bir şekilde anlatmış, bir günde bile bitirilebilecek bir kitap😃