Yagmuur001 Bir türlü geçmedi bu uyuz mudur artık kükürtlü krem karışımı kullandım 2gün durdu sonra devam etti geceleri çok kaşınıyor sinir oluyorum Varmı geçiren tavsıye verin 😣
buselidunya Yagmuur001 Nerdeyse sülalem uyuz oldu, atlatabilen yok başta tedbirini alıyosun alamadıysan geçmişler olsun 🥺 beyaz sirke ile bütün herşeyinizi yıkayın evi tamamen temizleyin bi ablam böyle yapmıştı anca geçti.
2bebe1ana Yagmuur001 salgın olmuş ya kime bakiyorsam böyle bulaşacak diye de çok korkuyorum aşırı alerjik bi vücudum var kaşıntı ile çok uğraştım nefret ediyorum inşallah sizinde geçer bı an önce
Yagmuur001 MaviPanterAnne eczane bi ilaç karıştırmış onu kullandım 3gün üstüste sürdüm bugun cok kaşınıyor eşimde bende ayni durumdayıZ bebegimize bulaşır diye korkuyoruz 3 hagtadır var
Annesirintugceuzun MaviPanterAnne Çok fazla uyuz başlığı görüyorum 😓 size nasıl bulaşmıştı? Nasıl bulaşır bu? Korkmaya başladım. 😓
MaviPanterAnne Annesirintugceuzun kardesimden bulaşmıştı nasıl oldu anlamadm ama onun kıyafetlerinş giyiyodm annemlere gidince ondab oldu sanırım
MutluYaprak Yagmuur001 biz dört ay çektim önce duş aldık bir gün kwellada losyon kullandık tekrar duş aldım üç gün karışım kullandım duş alıp tekrar kwellada sürdüm o şekilde bitti ama çocuğunuza kullanmadan önce cildiye ye gösterin ona ayrı karışım veriyorlar
Yagmuur001 MutluYaprak cocuga bulaştığını nasıl anlayacaz ki canım ya yani bakıyorum vücuduna ama bazen küçük isilik gibi şey oluyo
MutluYaprak Yagmuur001 bulasmasa bile tedbir amaçlı krem sürmen gerekiyor evde yaşayan herkesin ve o gorduklerin uyuz olabilir
Yagmuur001 MutluYaprak gece felan uyurken yüzünü gözünü kaşıyorda belirti yok ama yınede alım çünkü eşimde bende aynı durumdayıZ bulaşmaması mucize derim inşallah da bulaşmaz