Değmeyin yarama😁 bebeğim 4.5 aylık suan. İnanır mısınız 4 ay kabustu benim için. Simdi uyumuyor diyorsunuz ya 4. ayda isyan bayrağını çekersiniz. Bebeğim kolik, gazlı, reflüsü var kusma problemi var, alerjisi var. Hatta bide idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Ama bi bebek 40ının içnde sürekli uyur ya asla uyumuyordu aslaaaa. Ayakta sallamaya alıştı sürekli ayakta uyutuyordum yeterki uyusun diye geceleri tam bi kabus çığlık çığlığa gaz sancıları. Kaç çeşit gaz damlası kullandık sayamadım. 4. Ay atağında bu sefer bütüdüğü içün size kafa tutuyor uykuya direniyor saatlerce ağlıyor hiç bişeyden memnun olmuyor. Suan sabretmekten başka yapacağınız bişey yok. Biz 3. Ayda uyku saatlerini ayarlayıp ona göre uyutmaya başladım çok araştırdım ve faydasını çok gördüm. Smdi 4.5 aylık ne zaman uyuycağını bliyor. Tabi gazı bitiyor onunda etkisi var yani çocuğunuda 2.5 aydan snra uyku düzeni kurun hep aynı saatlerde uyutun alışsın. Smdi çok şükür rabbime ilk zamanlara göre çok fark var tabi arada yine oluyor ama pes etmek yok:) ama 40ı çkınca geçer dedikleri şey aslında alışmak. Ciddi anlamda çocuğunuza alışıyorsunuz ve onun dilinden anlamaya başlıyorsunuz hepsi bu. Analık zor bacım:))