Aydenizerdogmus 3 aylık bebiş ne kadar mama içer kızım Aptamil i çok seviyor geceleri mama veriyorum 90 cc bittiğinde ağzını şspırdatıyo bi daha istiyo, ve bebişlerinize su veriyor musunuz ?
Bukettunahan Aydenizerdogmus 120 ile 150 cc arası verebilirsin bebeğinin alışına göre.Zaten Aptamil kullanım önerisinde de o şekilde yazıyor.Biz de Aptamil kullanıyoruz.Su vermiyorum.Mama+meme olarak gidiyoruz.benimkiler 2 ay 10 günlük.120 cc içiyorlar 3-4 saatte bir.
Mom587 Aydenizerdogmus mamayibiberonla mi veriyorsunuz benimde sütüm yetmiyor ara ara mama veriyorum. Çok korkuyorum meme mi birakir memede süt kalmaz diye.
Mom587 Bukettunahan meme + Mama nasıl yapıyorsunuz ne zmn mama veriyorsunuz mesela. Birde memeden kopma.durumu oldumu
Aydenizerdogmus Bukettunahan bi keresinde 90 verdim istedi tekrar bi 90 daha hazırladım verdim hepsini içiyordu az daha 180 cc olacaktı 😱 fazla gelir diye yarısında durdum 😀
Aydenizerdogmus Mom587 evet canım biberon ben doğduktan beri sağıyorum ucum yok diye birde küvezde kaldı 15 gün sağmak zorunda kaldım , gece veriyorum mamayı mesela şimdi verdim birde sabah 12 gibi veririyorum arada
Bukettunahan Mom587 3-4 saatte bir mama veriyorum.memeyi de önceden sağardım biberonla verirdim.Tutamamıştı ikizlerim.şimdi kendileri memeden emmeye başladılar.iki mama arası zaman dilimlerinde veriyorum.ara öğün gibi.