Birilerivar Merhaba kizlar kizim 2.5 yasinda suan sanki atesi var gibi geldi bana vucudu sicak evin icide sicak sicaktan mi oldu yoksa atesimi var nasl anlarim evde ates ölçer yok
Puki Birilerivar evde ateş ölçer mutlaka olmalı . Dışarı bile çıkarken çantada bulunması lazım . Daha başka bişi bilmem
Neslihan1903 Birilerivar ışık bir duş aldırın hala aynı sıcaklıkta mı bakın tekrar nöbetçi eczane mutlaka vardır ateş ölçer teybin edin
Sedaaklar Birilerivar dudaklarını bebeğinin anlına değdir eğer sıcaklık hissediyosan ateşi vardır. Valla annelerimiz hep öyle bakardı ateşimize
Ssena123 Birilerivar dudaklarınız anlına deydirin çok fazla sıcak geliyorsa ateşi vardır bir duş aldırın
Birilerivar Puki vardi bozuldu yani suan yok keske bu yorum yerine yardimci olsaniz olmayan seyi suan yaratamam
Puki Birilerivar bizimde öle oldu uçarak nöbetci eczane aramıştım . Kadın başıma sabaha karşı . Başka türlü ateş ölçülmez . Fikrimi yazdım
Tatlican Birilerivar ateş ölçer sart evet ama .sıcak geliyorsa vücudu ayagina limonlu corap giydirin üzerini ince kiyafet gerekiyorsa kisa kollu
Hohomoromu Birilerivar üzeri fazla mı giydirdiniz biraz üzerini inceltin bekleyn yeniden bakın en kısa süreds de ateş düşürücü alın komusunuz vs yok mu bebeği olup istiyebileceginiz
Ssmzsh Birilerivar dudaklarınızı alnına koyup 5e kadar falan sayın size sıcak geliyorsa ateş vardır. Yada ıslak mendil mez vs ile çok ıslak olmasın ıslak mendil ıslaklığı gibi işte. Bi silin yüzünü kol altını sıcaklığı takip edin.
Larisa Canim alnindan öp eger dudaklarini yakacak derecede ise atesi vardir ben osekilde buyuk kizimida bu kizimada bakiyor anliyorum tabiki ates ölcerlede ölcuyorum gecmis olsun ❤
Zekimurendebizigorecekmi Birilerivar Ateşi hafif yükselmiş olabilir bence ılık bi duş aldır bi ölçekte calpol ver uyut rahatlar hiç olmazsa çocuk