Metemm Merhabaaa aranıza yeni katıldım . benim sorum sivasta yaşayan annelere. Oğlumu sünnet ettirmek istiyorum devlet hastanesinde önereceğiniz doktor varmı nasıl bi süreç işliyo devletten memnun musunuz. Sivasta yaşayan anneler tanışalım hemde :-)
MelikeHayrunnisa Metemm merhabalar canım sivastayım bende🤗devleti bilmiyorum ama 3 hafta önce oğlumu sünnet ettirdik medicanada
Eliztosum_ Metemm Merhabalar sivastayım bende devlet hastanesinde sunnet için duydugum isim bünyamin bayram var araştırın derim ☺
Metemm Kaç aylıktı bebişiniz medicana da hangi dr a yaptırdınız acaba bide fiyatını öğrenebilir miyim😂 çok mu soru sordum
MelikeHayrunnisa Metemm 2aylık canım op. Dr. Mahmut aluç çocuk cerrahi uzmanı. Çok kolay geçti beş günde toparlandı çok şükür
Irla MelikeHayrunnisa mrb doktordan memnun musnz eli hafif mi ilgilenmesi filan nasil birde ameliyata aliyor mu anneyi:)
Metemm @MelikeHayrunnisa Ay ne güzel bizim bebiş 6 aylık oldu da artık yaptırcaz geç bile kaldık . darısı bize inşallah :-) sivas lı mısınız
MelikeHayrunnisa Irla çok memnun kaldım canım çok ilgili bir doktor zaten işinde uzman. Anne babayı almıyor malesef ameliyathaneye steril ortam olduğu için. Benim oğlum gülerek girdi gülerek çıktı ilk çişini yaparken ağladı sadece başkada ağlamadı şükürler olsun😊
Irla MelikeHayrunnisa ne kdarlikti canim bebegin ameliyattan sonra rahatmiydi ve ac kalma drumu nasil oluyo bnm bebegm 6 aylik genel olur diye korkuyorum