NurR Hem klasik müzik olsun hem ninni olsun hem doğa sesleri olsun istiyorum anne karnı sesleri olsa da olur bu özellikler önemli olan benim için sizler hangi dönenceleri aldınız ve rica etsem özelliklerini yazar mısınız ☺️
Minikprensim NurR ben e bebekten play gro markalı bi dönence aldım. Sadece tek müzik var. 70 liraydı fiyatı uygundu. Ama işimi görüyor. Oğlum onunla uykuya dalmaz zaten sadece beş on dakikalık işim olduğunda beşiğinde onunla oyalanabiliyor.
Hande NurR canım bende düşünüyorum ama hala bulamadım dönence bebeklerin hayal gücünü çalıştırıp gelişime yardımcı olan ürünlerden biri 👌
NurR [bilinmeyen] Benimde baktıklarım 200 TL’nin üstünde hep değer mi diye de düşünüyorum dediğiniz gibi İnstagramda mı tutumlu anne
Mrymrn Ben dönence pek tercih etmiyorum ama bebegim white noise ile uykuya dalıyor çok sakinleşiyor tavsiye ederim
Fehimesaglar Bende chicconun tavana yansıtmalı dönencesini aldım beyeniyorum tafsiye ederim tavanı izliyoruz akşamları ucundaki oyuncaklar da dönüyor sanaörlü bebek ağlamaya başlayınca otomatik çalışıyor ama ucundaki oyuncaklar bizim için fazla açık renkli tek sorunum bu ama oda fazla sıkıntı değil ben uçlarına yükte hafif renkli oyuncaklarda taktım keyfimiz olduğunda arada açıp izliyoruz biraz dinlenmek iyi oluyor oyalanıyor