Asliinisaa Arkadaşlar anne sütüne en yakın yada içeriği daha temiz olan mama tavsiyeleriniz nelerdir? tecrübeli annelere sormak istedim. Sma,aptamil ve hipp arasında gidip geliyorum…
Bebegimm1 Asliinisaa hıpp combiotic oneririm gaz kabizlik yaşamadık kilo alimida iyiydi biraz pahalli ama memnundum fiyattan dolayi bebelac gold gectim
iki_prenses_annesi201 Asliinisaa bn bebelac gold kullndm memnun kldm… Sdce bazn bulmadığım içn bebelaca geçtm 😊 arasndaki farksa bebelac gold mayalama işlemi görüyor gaz ve kusmayı azaltıyor 4 aylıktı kızım başlamştm gaz ve kusma sıkntımz kalmamştı 😊
alyatosum Asliinisaa hipp combiotic derim . Paramiliter kullanmadık ama sma kızıma hiç yaramadı kabızlık , kusma ve Yeşil kaka yaptırmaya başlayınca bırakıp hippe geçtim sonra rahatladı kızım . Sma’da prebiyotik ve probiyotik olmadığı için yapmış bizde o şikayetleri
Hiranur-3423 Aptamil kullandım bebeğim sevmedi hep kustu diğer ikisini denemedim ama hipp çok iyi diyorlar ben similac kullanıyorum
Ye2020 Asliinisaa similac kabızlık ve gaz problemi yapmiyormus çok tavsiye eden oldu bana alıp bir türlü kullanamadim Aptamil kullanıyorum kabızlık yaptı başlarda şimdi geçti gerçi 5 aylık olduk biz…Aptamil conformil de çok iyi en azından Aptamil gibi kabızlık yapmiyor
Renk Mama olayı bebeğe göre değişiypr maalesef. Hipp combiotic gaz yapmıyor diye aldık. Ama kızımda kabızlık yaptı.similac kusturdu. Sma gaz yaptı. Aptamilde çoğu bebeğe gaz yapıyor ama bize sıkıntı çıkarmadı :) kendiniz deneye yanıla bulacaksınız biraz maalesef.
ikicocukluAnne_ Asliinisaa aptamil 👍 doğdu doğalı kullanıyorum memnunum başkasını da içmedi zaten kilo alımı da iyi
nihanmelek Doğduğundan beri hipo organic combiotic kullanıyoruz, gayet de memnunuz. Bir ara aptamil deneyeyim dedim ama anında kabız oldu ve çok gaz yaptı. Ama bebek kendi seçiyor mamasını, her bebeğe aynı mamalar iyi gelecek diye bir şey yok maalesef