Elifinmamisi Meraba kızlar.. Gecen gün kendi kitabımı okurken sesli okumaya basladm kızım dikkatle beni dinledi bu cok hosuma gitti ona uygun kitaplar okumak istiyorum ama karar veremedim Bebegim 8 bucuk aylik sizler hangi kitaplari okuyorsunuz bebeginize bide nerden satın aliyorsunuz ??
Hilokiiii Elifinmamisi edebi kitaplar okumanı tavsiye ederim eski edebiyatçıların yazdıklarından dil gelişimi ilerde akranlarına göre daha değişik ve diksiyonu güzel olacaktır canımcııımmm 😍😍😍
kisgunesi-0102 Elifinmamisi beyaz balina yayınlarından organik kitap serisini alıyorum sopa taş Uykusuz koala ( ay bu çok duygusal) pig adında pug bir sevgi masalı bunlar en sevdiğimiz ayriyetten iş bankasının kitaplarıda çok hoşuma gidiyor oğlumun Trendyoldan alıyorum ben
sedaykn Elifinmamisi Henüz küçük olduğu için bol resimli kitapları tercih edin. Olay örgüsünü takip edemeyeceği için dikkati dağılmasın.
cekoslavakporseleni Elifinmamisi canım kitapları kesinlikle amazon, kitap yurdu, kidega, egenba gibi kitap satış sitelerinden almanı tavsiye. Sakın o fenomenlerin kaydırın kuydurun yalanlarına asla inanma 😂😂 trendyolda o kitaplar aşırı pahalı satılıyor. Ben doğduğundan beri okuyorum. Cesur fırfır Utangaç ayı monti Neşeli çalgıcılar Gofret ile babası Benim babam bir dev Ben ne zaman büyüyeceğim Ayı kim çaldı Yaramaz fındık Korkak kahraman Tavşancık ve gece macerası Köpük ile pıtır Sevginin gücü Ben yapmadım Aklıma gelenler bunlar. İçerikleri de çok güzel. Bir de hareketli kitaplarımız var.
Renk Trendyoldan alıyorum işbankası kültür yayınları genellikle. Şu yaramaz tavşanlar * Hortumuma çörek kaçtı Akıllı fındık * Köpük ile pıtır Uç paytak uç * Utangaç ayı monti En sevdiğimiz kitaplar. Yıldız koyduklarım benim en çok beğendiklerim.
Elifinmamisi Hilokiiii Senin anneligine hayran kaldm ben 🥰 gecen günde oyunlar önermistin yavastan oynuyoruz hosuna gidiyo bebegimin 😊 bu tavsiyenide dikkate alıcam 😍😍
zeynepela2 A101 den anderson masalları almıştım içşnde 20 ye hakın hikaya var çoklu hikaye kitaplatı hayat kurtarır
Hilokiiii Elifinmamisi oyy işe yarıyorsa ne mutlu bana kuzum beniim🥰😍ben çocuk kitapları okunma taraftarı değilim hiç bir zaman roman ayada gerçek esaslı hikayeler okunulmalı kelime haznesi genişliyor bebeğin çünkü geçmiş romanların kelime haznesi çok fazla ve kelimeleri çok güzel şekilde kullanılarak yazılmış kesinlikle karşında bebek olarak düşünüp okuma öğretmensin öğrencine okuyorsun 🌸🥰😍
sedaykn Elifinmamisi Mlkrycn Çünkü küçük yaştaki çocuklar soyut düşünemiyorlar. Peri masalları, iyi kötü sembolleri kafalarını karıştırabiliyor ve korku yaşamalarına neden olabiliyor. Küçük çocuklara bu yüzden basit ve gerçekçi hikayeler okumak gerekiyor. Bu arada 3 yazmışım ama 5 olacak o 🥰
Elifinmamisi cekoslavakporseleni mutlaka bakıcam cok tesrkkür ederim 😊 Bende gec kalmadan aliskanligi olsun hemde aktivite olsun istiyorum 😊 Brn hic fenomen takip etmiyorum bombos geliyo bana onlarin sayfalari 😄
Hilokiiii Elifinmamisi ben de anlatsam yorulurum herhalde hepsini denedin mi en çok hangisiyle daha güzel eğleniyor 😂😍😍
cekoslavakporseleni Elifinmamisi Bomboşlar zaten 😂😂 süper indirim bilmem ne cart curt diyorlar sırf merakımdan bakıyorum, ben başka sitelerden yarı fiyatına almışım 😂😂
Elifinmamisi Hilokiiii Bantla oyuncak yapistirmaya sinir oldu cıkmiyo diye tembel kızım yere yapistirinca ugrasiyo duvarda ugrasmak istemedi 😄 siseye renkli toplar attik hem rengini hem sayi yazdm onlari söyleyerek icine attık sisenin yukarisinida kesmistim elinide suya batirinca daha cok hosuna gitti oyalandik baya cok güzel aktivite oldu bize 🥰🥰