Ozlemhuslu Kızım 15 aylık alerji maması kullanıyoduk alerjimiz bitti suan hangi mama kullanmalıyım mama hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız 🙏
Prensesim-nefes Ozlemhuslu hip organik kesinlikle tavsiye ediyorum içeriği harika gazlı bebekler için de ayrı serisi var . Araştırın derim içinde vitaminler ve balıkyağıda mevcut çok memnunum ben araştırın içinize sinerse hem sağlıklı hem faydalı
AslanUras07 Ozlemhuslu evolvia alerjik mama kullandık güzel içti sonra alerjiden sonra normal evolvia aldım yemedi.
Ozlemhuslu leylimleylim alerji mamamız numarasızdı bu mamada 1 yaş falan oluyo mu teşekkür ederim bu arada öneriniz icin
Prensesim-nefes Ozlemhuslu Simaybaran06 bu durum bebekten bebeğe çok değişiklik gösteriyor benim bebeğim doğduğu andan 3 aya kadar kullandım sürekli kilo kaybı ve kabızlık yaşadık . Her mama her bebeğe iyi gelmiyor
Ozlemhuslu Baby01 veriyorum ama malesef gece uyaniyo mama için zaten ağırlıklı olarak çorba makarna sebze yemekleri meyve muhallebi tarzında gidiyo ama mamada iciyo alerji mamasından normale geçiyoruz o yüzden sordum
Ozlemhuslu AslanUras07 bende alerji mamasından sonra yemicek diye araştırmaya girdim çünkü bebeğim değişik biseye alışması çok zor oluyo