Yasamasebebim Hayırlı akşamlar güzel anneler.. Bebeğim 8 gün sonra 15 aylık olacak ama tarhana çorbasından başka bir şey yemek istemiyor dişlerini hep art arda çıkardı ve çıkarmaya devam ediyor ondandır dicem ama yani ben de istiyorum bizim yemeklerden yesin azar azar da olsa.. Köfte yapıyorum yemiyor 1 2 ısırip atıyor ben de köfteyi ufalayip çorbasının içine koyuyorum ya da sabah kahvaltısında yumurtanın içine kıyma koyuyorum anca öyle yediriyorum. Kahvaltıda da yumurta bazen pankek öyle gidiyor yani yeni şeyler istemiyor. Bebeğim gibi olan varsa ya da bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz nasıl bir yol izlemem gerekir?
Balkupummm Yasamasebebim 16 aylik oglumda oyle sadece corba iciyor kofte falan yemiyor kusuyor hemen. Bende sasirdim artik rafadan yumurta disinda omlet falanda yemiyor. Bende corbalarini et suyu yada kiyma ile yapiyorum. İnsallah bian once duzelicek diye bekliyorum 🤷
canoglum_ Yasamasebebim hiç zorlamayın bence benim oğlum da erken çıkardı dişlerini 14 aylıkken hepsi çıkmıştı zorlanmadım çıkarken pütürlü yemiyordu bende hep çorbalara kattim bilendir yaptım diş dönemi geçti şimdi yiyor herşeyi 17ayluk suan
DenizSerap Köftelere kurdan gibi çubuklar batırın ilgisini cekecektir ama dikkat edin yerken. sebzeleri köfte şeklinde sunun az yiyorsa arş öğün yapın kek yapın,meyve suyu yapın kuruyemiş siz de karşısında yiyin dikkatini ceksin. balik yağı kullanın bir de.
Yasamasebebim DenizSerap balık da yemiyor ya o yüzden dediğiniz gibi balık yağı kullansak iyi olur aslında
DenizSerap Omlet oglum yesin diye aylarca bekledim icine muz koyup yedirdim düşünün halimi😁 Yemedigi ger şeyi sevdiği şeylerin içine atıp yediriyorum veya değişik şekillerde sunuyorum yapacak bir sey yok😃
Yasamasebebim canoglum_ zorlamiyorum yapıyorum bakıyorum yemiyor gidip çorba yapıyorum onu veriyorum yiyor hiç yoktan iyidir diyorum ben de
canoglum_ Yasamasebebim çorba yiyorsa kıymayı falan ona katın yemediklerini gizleyin çorbanın içinde bizim geçti sürecimiz inşallah sizinki de geçer
Yasamasebebim canoglum_ insAllah.. Tarhana bitti şimdi ne yapabilirim ya çok çaresiz hissediyorum kendimi 😪
canoglum_ Yasamasebebim yeşil mercimek yapabilirsin havuç soğan batates ekleyip.bezelye yine havuç patates ekleyip yapabilirsin