mavisimmm20 Kızlar 2 hafta önce yürüteçi kaldirdim kızım daha sonra emeklemeye başladı bir yaşına girecek sonniki gündür farkettim dizleri mosmor hep heryeri öyle bacaklarında acaba kötü mü ettim direk kaldırmakla yuruteci tekrar mi koysam?
GoGirl mavisimmm20 acaba mor mu yoksa surtunmektem renk degistirmemi.yurutectense emeklemesi daha saglikli motor gelisimi acisindan
Aksumervenur mavisimmm20 daha bugün bunun için doktora gittik. Kan sayımı istedi doktorumuz enzimler yüksek olursa dizlerde bu şekilde morarmalar oluyor diye. Çok şükür enzimleri iyiymiş. Emeklemeye bağladı doktorumuz merak etmeyin sizinde öyledir
Portakal mavisimmm20 bacaklarının önü morsa sürtünmeden çarpmadandır ama arkası da morarıyorsa bir doktor kontrolüne gidin a
mavisimmm20 GoGirl Yok morarmış kızım bembeyaz teni var hemen belli oluyor baya da morarmış yani bütün dizlerinin heryeri birazda şiş gibi duruyor
Mira25 GoGirl yok yok korkmayın hem renk değiştiriyor hemde süründüğü için belkide bir yere çarpmıştır çocuk olacak böyle şeyler dikkat edin sadece
Gizem_uraz21 GoGirl Emeklemesinl daha iyi canım yürüteçide gün içersinde belli bir aralıkta bindirebilirsin emeklemekten morarmış tır ama.sen hemsireye yada doktoruna sor aklında kalmasın
GoGirl mavisimmm20 o zaman bir de dizlik kullanin bakalim iyi gelecek mi yine de doktorada danismakta fayda var
mavisimmm20 Asafeymeninannesi doğru söylüyorsunuz bende öyle düşünüyorum ama babamla annemin fikriydi tekrar yuruteci çıkart demeleri bende arada kaldım