Laylaylaylaylom Kızlar e bebek internet sitesinden kızıma birseyler alacağım kızım 16 aylık tişörtlerin kalıpları nasıl 2 yaş beden alsam olur mu kalıp olarak nasıl alırken e bebekten büyük mu almak lazım
Zeyna_ Laylaylaylaylom o yaşı bilmiyorum ama benm bebeğim küçük ama bizimkiler hep kendi bedeni tam oluyor
nur-nr_123 Laylaylaylaylom canim bnm oğlum 14 aylık hiç bı zmn bedenini almadım hep büyük aldım biraz bolsa olsa rahat rahat giydi bnce sende büyük al
Sarikuzumalp Laylaylaylaylom ben oğlum 6 aylıkken tulum almıştım yaza giysin diye 1.5 yaş almıştım 6 aylık çocuğa 1.5 yaş tulum olmamıştı daracık geldi 😃
Laylaylaylaylom Zeyna_ 1-1,5 yaş ve 2 yaş olarak var 1-1,5 küçük mü gelir ki internet ten alacağım için karar veremedim
Birmartannesi Laylaylaylaylom aralarında çok büyük fark yok büyük olanı alın yıkanıp çekme olabiliyor bide önümüz yaz bahar derken 4 5 ay giyer
g1903 E bebek bedenleri bence kesinlikle ufak bebeğim 4 aylık ve ortalama kiloda ama 6 aylık tulumlar anca oluyor kesinlikle büyük almalısınız
Semragulec Laylaylaylaylom bebeğin vücut şekline göre değişir bende 5.5 aylık bebeğim 9 ay tişört aldım tam oldu tam derken üstüne oturdu yani 12 aylık alsam daha iyimiş dedim
zarifbirhanim Laylaylaylaylom Kalıpları genelde küçük 18 aylık bebeğime 2 yaş aldıklarım küçük geldi degistirdim
menekseyagmr Laylaylaylaylom büyük almalısınız çünkü e bebeğin bedenleri küçük oluyor 4 aylık oğluma nerdeyse 6-9 ay kıyafetleri falan giydiriyorum.
Nohutannesi Laylaylaylaylom kalıpları orantısız bence. Bir iki takım aldım büyük almıştım güya tam geldi. Sonra bedenleri küçük demekki diye uyku tulumu alırken 6aylıktı 1 yaş aldım (evde 1 yaş lcw uyku tulumuda var onla kıyaslıyorum) aşırı büyük geldi bu seferde🤷♀️
DunyaHusna07 Laylaylaylaylom Benim kızım 22 aylık haliyle 2 yaş aldım ama bir çoğu olmadı kalıp olarak büyük geldi 🙄 gittim değiştirmeyealesef degistirmediler alışveriş yaparken mutlaka fatura göndersinler ben Trendyoldan e bebek ürünleri almıştım fatura gondermedikleri için değişim yapamadım artık seneye giyer diyorum
Laylaylaylaylom Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Trendyol dan baktım Allah’ım talan edilmiş beden yok resmen 2 yaş olarak da pek göremedim ama çok güzel indirimler var yakalayana beden bulup helal olsun
Ygz Laylaylaylaylom hellobaby ürünleri çok küçük oğlum zıbınlarını tişörtlerini 2 beden büyük giyiyor.
bsr5 Yıkanınca çekme oluyor ve kalıpları kesinlikle küçük. 6 aylık oğluma 1,5 yaş oldu tam oldu hellobaby için geçerli. Her markası böyle değil