Seymaplyrl Kızlar bebeğim 3 ay 22 günlük kucağa çok düşkün hiç iş yapamıyorum yemeği bile zor yapıyorum kanguru almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka var mı özellikle öne bakanlardan olsun istiyorum
Utkucan Seymaplyrl Solomom Baby aldım canım ben öneriler üzerine daha kullanmadım ama bebeğim 2 aylık henüz 3 olunca direk başlıycam
btlmnc Seymaplyrl nuna cudl kullanıyorum memnunum her yöne kullanılıyor. Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ama bende 3 aylıkken aldım. İlerde sırtta da kullanılıyormuş ama öyle denemedim henüz☺️
Utkucan Seymaplyrl evet her yöne siyah olan canım yastık aparatıyla yenidoğandan itibaren kullanılıyormuş ama cesaret edemedim 3. Ayını bekliycem yinede
Seymaplyrl Utkucan bende bu zamana kadar bekledim canım havlarda ısındı kullanma zamanı da geldi artık almak istiyorum ama ne zormuş bebek için bişeyler almak bişeyler alırken araştıra araştıra bi hal kalıyoruz 🤯
Seymaplyrl btlmnc teşekkür ederim canım cevabın için bakarken gördüm benim de hoşuma gitti ama malesef fiyatı beni aşıyor siz güle güle güzel günlerde kullanın