Yaseminnnnnnnnnnnnn Kızlar herkese hayırlı günler.. Kızım 6,5 aylık oldu. Ek gıdaya 5.ayda doktorumuzun önerisiyle geçtik. Bir çok tadım bitti artık menü hazırlamak gerekiyor. Yalnız bilirsiniz ki, bebeğe her gün her öğün ne yapacağım derdi bizim akşama ne yapacağım derdinden dertlice.... bildiğiniz menüleri paylaşır mısınız? Herkes bir menü paylaşsa misss gibi olur😍
Elifceli Yaseminnnnnnnnnnnnn sabah bebek bisküvisi yumurta labne avokado gibi şeylerle mutlaka kahvaltı papturıyorum öğlen meyve 5-6 gibi de çorba püre tarzı şeyler veriyorum bebeğim 7 aylık☺️
Metemm Yaseminnnnnnnnnnnnn bende ek gıdaya geçtim tadımlar bitti şimdi napcam bilmiyorum çok verirsem rahatsız mı olur az verirsem doymaz mı diye çok korkuyorum
Fatmaaaaa Sabah yumurta sarısı ve peynir Öğlen yoğurtlu bir çorba Akşam salçalı çorba Gece yatmadan meyve püresi
Mirve0109 @Yaseminnnnnnnnnnnnn sabah formül maması öğlen yumurta , ilkindi sebze corbası ile yoğurt, akşam kaşık maması, gece formül mama.
Yaseminnnnnnnnnnnnn Mirve0109 normalde mama mı kullanıyor acaba? Formül mama dediğiniz bebek sütü yani değil mi?