ayseberilinannesi Kızlar merhaba kızım 4 ay 22 günlük aşırı şekilde damakları kaşınıyo çok huzursuz havuç falan verim diyorum ama koparda boğazına falan kaçarsa diye acayip korkuyorum nasıl rahatlatabilirim kızımı
Aynurrdgn ayseberilinannesi emziği buzluğa koy cnm 10 dakika sonra ver eline onunla kaşısn bizde ise yaramıştı
miladeniz ayseberilinannesi canım bızde 4 ay 10 gunluk kızım havuc verdım guzel kaşıdı ve emdi vitamınınıde aldı :) yanındayken ver bırsey olmaz
Sedaaklar ayseberilinannesi benim kızımında damakları çok kaşınıyor yaklaşık 3. aydan beri o el sürekli ağızda bnde ha çıktı ha çıkacak diye bekliyrm heycanla ilk bebeğim merak ediyor insan 😀 şuan 7. Ayında hala sabırsızlıkla beklyrz görünürde bişey yok doktor 8. Ayda falan çıkar dedi ama bakalım.
Prenses_annesi22 ayseberilinannesi havuc ıcın erken cnm benm kızım 5 5 aylıkken ben verdım elıne soguk bıraz ıyı gelıyor ama tabı bu ayına kdr agrı kescı verdım 2 gun arayla yafa vok agrısı olup huysuz olursa 4 saat arayla verebılırsınde.
ayseberilinannesi Sedaaklar benimde ilk çocuğum 3,5 aylıkken başladı bizimkinin de bekliyoruz bakalım 😊