[silindi] 4.5 aylık ikiz bebeklerim var maşallah çok hareketliler önüne bişey koyuyum almaya çalışıyorlar aliyolarda oğluma biberonu vereyim elinde tutuyor kendisi içmeye çalışıyor gözleri hep benim üstümde sürekli beni takip ediyorlar gülerken kahkaha atmaları var sürekli ses cikariyolar ve bende bunları görünce çok mutlu oluyorum bizimle aynı ayda olanlar sizlerde durmlar nedir acaba bebekleriniz ne gibi şeyler yapiyolar ☺️
fernweh [silindi] benim oğlum 3,5 aylık gözleriyle beni sürekli takip eder, tablolara bayılıyo uzun uzun izler, biberonunu tutmaya çalışıyo, sesli gülüyo babasını görür görmez gülüyo, ellerini sürekli izliyo ve emiyo, anlamsız sesler çıkarıyo bağırıyo 😻😻
Mom62636362 [silindi] Benim bebeler de 9 ay 5 günlükler, ikisi de emekliyor, birisi kendi başına tutunarak ayağa kalkıyor ve sıralayabiliyor. Öbürü ise oturduğu yerde kalmayı tercih ediyor 💙 ek gıdayı düzeltilmiş yaşlarına göre veriyorum şuan 7.5 aylıklar düzeltilmiş yaşlarına göre, aylarına uygun besliyorum ☺️
ikizlerinannesi2985 [silindi] benimkiler de düzeltilmiş 4.5 aylıklar. Sürekli ellerini inceliyorlar. Oyun halısında oyuncakları tutuyorlar. Ellerine oyuncak verdiğimde uzun süreli tutamıyorlar. Sürekli bi oturma çabası😀 hafiften dönmeye çalışıyorlar son günlerde😊
[silindi] Mom62636362 benimkiler 33 hafta doğdu doguma sadece 3 hafta vardı düzeltilmiş bir ay var sadece arasında
Mom62636362 [silindi] Benimkiler de 32 haftalıkken doğdular, 40.haftada doğuma göre hesaplanıyor ya o yüzden 2 ay diyorum ben ☺️