Melekkizimmzeynep Leylaozlgl biz sma kullanıyoruz emzirdikten sonra 60 cc veriyorum arada gazi oluyor ama mamadan mı anne sütünden mı bilemiyorum
merve-bengu Leylaozlgl bebelac kullanıyoruz kabızlık ve gaz sorunumuz yok. Sma kullanırken kabızlık yapmıştı bizde
marscicegi Bebelac iciriyorum ama günde belki 1-2 ölçek , tam deneyimli sayılmam ama kabızlık falan yaşatmadı bize ,az kullandığım içinde olabilir:)
Sunaylcnky Her bebek farklıdır bence. Denemem lazım benim bebegim dogdugundan beri mamayla besleniyo. Bebelacla basladik fakat cok fazla gaz yapti daha sonra sma kullandim suan 5 ayligiz cok şükür hic problem olmadı cok memnunum
Leylaozlgl Peki hanımlar ben şuan Bebelac kullanıyorum hem emziriyorum hem mama veriyorum doymadigi için 1ay 18 günlük günde 3 defa mama veriyorum 60cc başlarda günde 3 defa kakasını yapardı ama şimdi 1 defa yapıyor kucağa aldığımda susuyor ama yere bıraktığımda ağlıyor sizce neden bana yardımcı olun 😭
DaisyMom Leylaozlgl mamanin sindirilmesi daha uzun oldugu icin olabilir.Bu çok normal bir durum.Benim kizim 2 gunde bir yapar.Bazen 4 gunu bulabiliyor.O zaman da aşiri huzursuz oluyor.Gazi olabilir.Ya da kucak istiyor olabilir.🙈 benim kizim suan 2 ay 25 gunluk.Yalandan aglamalar yapiyor.Baskasinda durmuyor bana gelince direk susuyor.Bende surekli kucakta gezdiriyordum o aylarda.Yatmak istemiyordu.Kucakta sakinlesiyordu.Zamanla duzelecektir.Bebeginizde kendine duzen olusturacaktir.Arada kizim yine kucak istiyor kucakta sakinlestiriyorum ama besigine alistirmaya calisiyorum.Bazen besigini koyunca da susuyor.Orayi seviyor.Bu durumlar cok normal annesi❤
Sevval_ela Leylaozlgl ben kızıma bebelac veriyordum çok fazla gaz yaptı ilaç vermeden tuvaletini yapamıyodu bimin mamasını kullanıyorum 3 aydır bimin mamasını kullanıyorum bebivita hem hormonlu meyve gibi şişirmiyo bebeğimi gaz sorunumuz da ortadan kalktı ben bebelac ın bebekleri fazla şişirdiğini düşünüyorum açıkçası
Asel-pinar Sma kullanıyoruz meme+mama gidiyoruz 1 buçuk aydır herhangi bi sıkıntı yaşamadık bazen günde bir bazen 2 günde bir kakasını yapıyor doktorumuz bi sıkın olmadığını gayet normal olduğunu söyledi
Themotherofthesungirl Leylaozlgl bir çok mamayı denemedim ama golden goat evolvia daha bir çoğu. En son bebelac gold kullandım ve devam ediyorum. Ama mama tamamen bebeğin seçimi. Hangisinin tadını severse yada gaz kabızlık yapmasa o bebek için iyi mama.
Sudeanne Leylaozlgl ben Doğum yapınca hastanede oğluma Sma vermişlerdi burada onun verdik sizde onla devam edin dedi yaklaşık 15 gün kullandık aşırı gaz yaptı bi de kabızlık yaptı daha sonra hip maması kullanmaya başladık şuan oğlum 2 aylık ve kabızlık yok tavsiye ederim