Yaseminahmet Normal doğum sonrası regli sancısı geçen var mı böyle bir söylenti var kızım 5.5 aylık hala regli olmadım çok sancılı geçer reglim 😊
Mom0911 Yaseminahmet benim geçti cnm . Şiddetli ağrıyordu , kalkamıyordum yataktan o derece Yani, çok şükür doğumdan sonra geçti. Normal doğum yaptım bende
Dilek1230x Yaseminahmet normal dogum sonrasi normal olur benimde cok sancili gecerdi dogum yaptiktan sonra sancisiz oldu
BaranAlp58 Yaseminahmet bizimkide 5,5 aylık 3 kere adet oldum hiç sancım olmadı 😍 bekârken yerlerde sürünürdüm agrıda sıcak su torbalarıyla gezerdim
buselidunya Yaseminahmet Ay ben de hastanelik oluyordum bakalım bundan sonrası nasıl geçicek meraktayım 🙋🏻♀️
Mom022 Yaseminahmet beni de hep öyle kandirdilar. 13. ayımda olmaya başladım. Gittikçe agrim arttı şimdi yeniden agridan sürünmeye aynen devam.
Celaparslan Yaseminahmet benimde doğumdan önce çok sancılı geçerdi 2 ay önce doğum yaptım regl oldum ama hiç ağrı falan olmadı bende
sarpinko Yaseminahmet 14ay oldu dogum yapali benimde cok agrili gecerdi ama artik hic olmuyo agri sadece bu ay az bisi oldu ama hemen gecti.eskiden igneler serumlar yerdim😅
ayse14 Yaseminahmet ben baska bisey sormak istiyorum size,bnmde bebegim 4,5 aylik bn de hala regl olmadim ama sevinsem mi uzulsemmi bilemiyorum hep suphe duyuyorum korkudan,ozel olacak ama siz nasil korunuyorsunuz