Tugbakivanc Doktorumuz bu sayfayı önerdi herkesin bildiği ek gıda geçişinden farklı. HAFTA Sebze çorbasına başlarken iki sebze kullanın. Sebzeleri pişirdikten sonra, püre haline getirin. İlk 7 gün boyunca sadece 2 sebzeyle çorbanızı hazırlayın. Bebeğinize sebze çorbasını, 1. gün 2 tatlı kaşığı vererek başlayın. Her gün 2 tatlı kaşığı arttırarak verin. 4. günden itibaren ılık sebze çorbasına, 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ilave edin.
Ate2020 Tugbakivanc Ayşe öner’i hamileliğim ve lohuslığım döneminde çok sıkı takip ettim. Hatta kitabını bile almıştım . Gerçekten bilgisine ve tecrübesine çok güvendiğim biri. 👍. Benim kızım şu an 11 aylık ama ek gıdaya yeni başlayanlar için iyi bir rehber
079aslankuzusu Tugbakivanc merhabalar bende ek gıda listesine göre ilerlicemde memnun kalmışmıydınız instagrmdaki listelerde muahallebiler meyveler var sürekli bemde kafam karıstı acıkcası
Tugbakivanc Ate2020 ben de doktorumdan memnunum bugün böyle öneri yapınca değişik geldi 3 gün kuralı ile çok farklı bir program bu şekilde uygulayacağım ben. Biliyor olmanıza çok sevindim. 😍