bukaga Kızlar selam 1 aylık açııık masmavi gözlü bebeğim var böyle olup gözrengi değişen oldu mu ne renk oldu bebişlerin gözleri 🌸🧿💙
ayaz_arya1421 bukaga oğlumun gözleri koyu maviydi doğduğunda 2 yaşından sonra açılmaya başladı şuan 7 yaşında gözleri yeşil 😊 Kızım da 2 ay 22 günlük aynı abisinin bebekliği gözleri koyu mavi bakalım büyüdükçe nasıl olacak 😍
-civcivlerim- bukaga ikizlerim 3 aylık olana kadar maviydi sonra gide gide kahveye döndü boncuk gibi oldular şimdi 🥳
Fun Eymen_ayaz16 kızım doğduğundan beri mavi gözlü şuan 15 aylık olcaz gittikçe mavileşti ama alttaki yorum üzdü beni 2 yaşında bile değişiyomuş üzüldüm :(
bukaga Eymen_ayaz16 a aaa 2 yaş cok geçmiş ben nası sabredicemm önce sağlıklı olsunlar tbii ki rabbim bağışlasın🙏🏻
bukaga AND-20 bende endişe ettim ya, lacivertler değişir diye biliyorm bu kdr mavi nası döner bilmem dedim ama oluyormuş :(
AND-20 bukaga şimdi bile mavi grili çok açık etrafı siyah ya kan alırken hemşire yeşil de olabilir demişti onun için bekliycez artık büyüdükçe belli olur
bukaga -civcivlerim- masallah rabbim sağlık versin peki açık mavimiydi bnm suan bildgnz su mavisi acaba kahveye mi döner erkekte kahve gözü severim 🙄☺️
-civcivlerim- bukaga amin hepizinkini 🥰 açık mavi değildi koyu maviydi çok sevinmiştim bende maviş olur diye 🙈 Rabbim sağlık versin bin şükür görüyorlar ya en önemlisi o 🥰
Littlebear bukaga yeşil oldu bir yaşında arkadaşımın bebeğinin gözü birimde koyu maviydi yeşil şuan belki kahveye dönüşebilir diyorlar 👍🏻🧸
bukaga AND-20 ay insallah bizimkini tarif ettiniz aynı inş yeşil ya da mavi kalır sağlıkla büyüsünler💙