tuzvelimon mutlu olacağınızdan Bahsetmeyin sorumluluklarını yerine getireceğini bir adım daha büyüyeceğini… büyümenin heyecan verici olduğunu, büyümesini izlemenin çok keyifli olduğunu anlatın… sık sık büyüdüğünden bebeklikten çıktığından bahsedin. Artık bebeklikten kurtulması için bir adım kaldığından onu da aştığında kocaman bir çocuk olacağından bahsetmeyi deneyin isterseniz. Ama bir süre böyle olacak. Ve çok kısa sürede öğrenecek müsade edin benim kızımda bunu yaptı. 1,5 gün sonunda bir daha hiç kaçırmadı… algı düzeyleri neredeyse aynı gibi geldi bana… sizinde çok kolay öğrenecek sadece şuanda altına yaptığında, kesin ve net bir tavırla çişler kakalar tuvalete bir daha ki sefere geldiğinde yapmadan önce haber ver tuvalete koşalım diyin. Büyüyorsun artık çişlerini kakalarını tuvalete yapmalıyız tıpkı benim gibi, baban gibi diye örnek verip vurgulayın… birde çişimiz tuvalete kakamız tuvalete diye bir şarkı var çocuklar üzerinde çok etkiliymiş bizdede etkili olmuştu. Ben bu konuşmaları öncesinde yaptım ve kızım anne ben büyümedim mi neden hala bez bağlıyoruz demişti… inşallah sizdede işe yarar. Kokaylıklar diliyorum.🌸Gazan mübarek olsun😊🤲🏻