Omerinannesi342 Arkadaşlar oğlum ben süpürürken ayaklarıma dolanıyor ona kendine ait bir oyuncak süpürge almak istiyorum hangisini alsam sizce? Dikey mi normal mi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Omerinannesi342 Oyuncak süpürgelerden alsanız ya gerçeğine ne gerek var?
Aliveanne Omerinannesi342 Kendinize mi alcaksiniz ? Oğlunuz ayağınıza dolandigi için . Oğlunuza mi ? Yanlış anlamayın ama bunlar büyük oglunuza ise 🤯🤯🤯 ay bana açıklama ??????????
serebro Omerinannesi342 baya gerçekçi link atar mısınız? Ben e bebekte falan gördüm boyutu çok küçük diye vazgeçtim. Zaten ne olursa olsun yine benimkine göz diker
mombeto Omerinannesi342 posta girince şok oldum😂😂😂 bekliyom cici cici oyuncak süpürgeler😂😂😂😂 ay çok iyi ya
Omerinannesi342 serebro 😂😂😂 evet bizde de öyle olucak ama bunlar biraz pahalı ucuza bulursam atarım canım linkini
Omerinannesi342 Minikalparslan tamam canım sağolasın bende öyle düşündüm ama dikey tozda topluyormuş işime yarardı 😂😂😂😂
Smy16 Omerinannesi342 evinizde kullandıgınız süpürge hangisiyse ondan alın bence farklı alınca yine sizinkinden vazgeçmeyecektir
mombeto Goktugmom_ https://m.trendyol.com/bosch/sesli-isikli-beyaz-elektrik-supurgesi-p-65087721?boutiqueId=565285&merchantId=310867 meraktan baktım😂
Minikpandailay mombeto Valla bunu alacağına üstüne az daha para eklesim gerçek alsim en azından ilerde ise yarar 😄😄 ben hayatta almam bu fiyata birsuru oyuncak alırım 😝