Saimecacik Oğlum 8 ay 9 günlük ama halen emekleme yok etrafımdakiler tembel bu çocuk diyorlar canım sıkılıyor. Geç emekleyen annelerimiz var mı acaba merak ettim ☹️
Smy16 Saimecacik 8 bucuk aylık kızım asla emeklemeye niyeti yok, tembellikten değil emekleyen bebek çabuk yürür diyolar ona kalırsa, her bebek emeklicek diye bişey yok üzmeyin kendinizi,şahsen emeklemesede olur diyorum ben
damlaumut Saimecacik şu etraf olmasa aslında bebeklerimizi çok daha sağlıkla büyüteceğiz de neyse tatlım benim oğlum 1 yaşında emekleme yürüme yok kendi etrafında dönüp gidiyor 3 gündür öne doğru sürünüyor emekleme yok doktorlar 18 aya kadar yürümeye bilir diyor her çocuk farklıdır ben şöyle düşünüyorum fiziksel değilde zihinsel büyüyor bence erken yürüyenlerden daha çok kelime diyebiliyor üzülme
siyah_kalppp Bizim de 7 bitti emeklemeye hiç niyeti yok ama kolundan tutup yürümeyi adım atmayı daha cok seviyo 🤷♀️
2kizbiroglan Saimecacik 11aykik emeklemiyo hiç takmıyorum . zamanı var bazı bebekler emekleme den yürüyorlar 😍
Aysnndoruk Bizde 10 aylik asker gibi surunuyir ama emekldmiyor bend3 takmiyorum illaki emeklidek disimiz bile yok oda cikar 😀
Milagrosoreiro Saimecacik 10 aylık emeklemiyor ama takmıyorum emeklemek bi gelişim belirtisi değildir