Canan_sezer Merhaba anneler biz 2ay 20 günlügüz bebeklerinin ne zaman emekleyerek başladı eğitimlere hangi aydan başladınız
Balkizlarim Canan_sezer bebekten bebeğe değişiyor canım bazilari erken bazıları geç bazilarida emeklemeden kalkar 💚😘
serebro Canan_sezer eğitime gerek yok. Bebekler emekler yada emeklemez buna kendileri karar verir. Kimisi kendiliğinden 5 6 aylık emekler kimi 8 9 kimi direkt yürür. Emekleme bir gelişim evresi değil
Minikpandailay Canan_sezer eğitime gerek yok. Benim kziim sekiz aylık daha emeklemeye felan hiç ugrasmiyor koca Toto kalkmiyo
Esifet Canan_sezer ben çok uğraştım ama başaramadım kendi 11 aylık 1 haftadır hem emekliyor hem yürüyor. Bebekler çok değişik herşeyi kendileri belirliyor🤷🏻♀️
Mom727272 Canan_sezer benim oğlum 5 buçuk aylık, şimdi tam dönebiliyor ve dönünce ilerlemek için çırpınıyor. Bacakları güçlü ama kolları daha güçlenmesi galiba. Bu kadar çabaya emekler insallah
Berfinnn Canan_sezer benim oğlum 5 aylıktı dönmeye başladı 6 aylık oldu süründü zaten ondan sonra emeklemeye başladı şuan 9 aylık
Merida1 Canan_sezer baby sparks diye uygulama indirdim ücretli ama cüzi bi miktar oradan günlük egzersizler yaptırdım 8. ayda emekledi bebeğim
Rainmistik Bu aylarda yüz üstü zaman geçirmesi oturmaya emeklemeye ve sonrasında yürumeye katkı sağlar.simdilik buna dikkat etmeniz yeterli onlar yolunu buluyor .