Nutellamm Trendyol da mutfak için çekmeli perde gördüm sizce guvenebilrmiyim siz daha önce böyle bisiler sipariş verdinz mi ne kadar guvenlidir
Ef24 Nutellamm çekmeli perde derken zebra perdeyi mi kastediyorsunuz ben geçen hafta aldım zebra perde oğlumun odasına çok güzel zaten yorumları okudum ve çok satan ürün katagorisindeydi puanı da yüksek olunca aldım
Mommysharkdoodoodoodoo Nutellamm elbette güvenebilirsiniz ben oğlumun perdelerini aldım mesela özellikle satıcı arayıp her hangi bir yerinde solma yırtık vs var mı diye sordu. Varsa hemen gönderin yenisini göndereyim vs dedi.
Nutellamm Ef24 ay evet 😁zebra perde adını bilemedm guzle geldi mi kaliteli mi fiyatı da sanki uygun demi
Zuzuuu Nutellamm Alt kısımda müşteri yorumlarına bakarak sipariş oluşurturun birde bazı ürünler kapanma arkası kargolanacak onada dikkat edin
Ef24 Nutellamm yani güzel duruyor basit değil beğendim yıkanınca ne olur bilemem tabiki pencerenin boyutuna göre 190 küsür TL tuttu fiyatına göre güzel gayet dediğim gibi kullanıcı yorumlarını okuyup çok satanlara göre listelerseniz daha rahat sipariş verirsiniz 🙂