zeynepduha Merhaba kızlar emzirdiğini için sütyen kullanmıyorum emzirme sütyeni ile de rahat edemiyorum başka alternatif ne olabilir?☺️
Ef24 zeynepduha yarım sporcu atleti tarzındaki sütyenler var içindeki dolguyu çıkarabiliyorsunuz sütyen kullanın bence sarkar göğüsleriniz
Azemmm Ef24 sütyen kulansamda benimkiler karnıma deyiyo artık ya çok sarktılar daha 4 aydır emziriyorm 4 ayda böle olduysa daha ilerisini düşünemiyorum🥶🥶🥶🥶🥀🌾
BonitaDau Azemmm Benimkiler de sarktı ama egzersizi varmış emzirmeden kesince yapcam , ikinci çocuğu emziriyorum az değil😆
ayseberilinannesi zeynepduha emzirme atletini tek geçerim tişörtü kaldırsanız bile emzirmek için beliniz falan görünmüyor büyük rahatlık
Nebicimanne zeynepduha meme sarkitir ✋ mutlaka kullanmak lazım önemsemiyorsaniz başka. 24 ay emzirdim hiç sütyen çıkarmadım hiç sarkma olmadı bence sonradan oluşacak rahatsızlığı önlemek için sütyen kullanılmalı
Nebicimanne Kk41 Pierre Cardin destekli ekstra dolgusuz normal sutyenlerini tavsiye ederim taş gibiler ne sünger kırılması ne aşkı kopmasi hiçbiri olmadı hala kullanırdım memeler kuculmeseydi 😊