Ocakannesii Kızlar merhaba 3 ay 29 günlük oğlum saçlarının ön tarafında ve hafif arkaya doğru konak oluştu ne yapabilirim ve geçiyor mu acaba rahatsız etmiyor oğlumu ama pul pul dökülüyor
Asafeymeninannesi Ocakannesii Zeytinyağını ısıtıp soğuttuktan sonra konak olan bölgeye sürüp konak tarağıyla tarayabilirsiniz.
ArasSeda Ocakannesii bebek yağını banyo yaptıracağınız gün saçına sürüp elinizle ufak ufak masaj yapın sonrasında yıkarken köpüklüyken tarayın saçlarını bir kaç kez yaptıgınzda geçtiğini göreceksiniz
Smy16 Ocakannesii arkadaşın dedigi gibi bebek yagını banyodan önce sürün biraz ovalayın banyoda yıkarkende konaklı yerlerini şöyle kaşıyomuş gibi çok sert olmadan yıkayın geçiyo sonradan
Muffin Ocakannesii banyo yaptırmadan önce saçına zeytin yağı sürün ovalayın tarakla tarayın sonra duş aldırın ovalayarak masaj yaparsanız yumuşar tarakla tarayınca çıktığını göreceksiniz 😊🌸
Ocakannesii ArasSeda Dediğini gibi yaptım bebek yağı ile hafif masaj yaptım bir saat falan bekledi öyle kabuklar kalktı tertemiz oldu çok teşekkür ederim bir kez daha tekrarlıycam sonra olmaması için bebek yağı çok iyi geldi🤗🤗🤗
Ocakannesii Smy16 Bebek yağı ile yaptım güzel masaj ve bi saat beklettim öyle hepsi yumuşadı ve gittiler sonunda şükürler olsun tertemiz oldu duştan sonra çok teşekkür ederim bir kez daha tekrarlıycam tekrarlamasın diye🙏🏻
seleno Ocakannesii canım biz zeytin yağı Konak şampuanı hepsini denedik geçmedi bir türlü herkeste zeytinyağı ve bebek yağı işe yaramıyor ama geçici bir durum sonuçta hafifse çok ilerlemeden yapılırsa işe yarar yağ sürüp taramanız tabi
Ocakannesii seleno Bende bugün arkadaşın tavsiye ile bebek yağıyla yaptım tüm kafa derisinde yoktu önlerde vardı belki çok değil diye işe yaradı ama hepsi gitti baya masaj yaptım bir saat kadar beklettim sonra suyla aktı gitti taradım duştayken inşallah tekrarlamaz 🙏🏻
Ocakannesii Bebegimm1 Bebek yağı ile yaptım evde hindistan cevizi yağım yoktu hepsi gitti şu an ama tekrarlarsa sizin gibi hindistan yağını deniycem zeytinyağı çoğalttı diye yorumlar okumuştum bende🙏🏻
pikacuu Ocakannesii Zeytinyağı sür cnm birebir yok ediyor. Sür masaj yap yedir önce sonra tarakla yavaşça tersten tara
yasemin96 Ocakannesii ben o kadar bebek yağı zeytinyağ kullandım hiç bi işe yaramadı internetten araştırınca vazelin de iyi geldıgını görünce hemen sürdüm 2 güne hiç bısey kalmadı
Ocakannesii yasemin96 Bugün bebek yağı ile yaptım hepsi gitti derisinden belki çok yoğun olmadığı içindir ön taraflarda vardı sadece tekrarlarsa vazelini denerim muhakkak cok sağolun🙏🏻
momofemir Merhaba bizimde bebiste vardi. anne.hekim diye biri var ondan tarifle yaptim gecti. Bi bakin isterseniz zeytinyag ile karbonatu karisriyor
seleno Ocakannesii geçmiştir canım o zaman sevindim aman takip et ilerlemesini bekleme bak biz çok çekiyoruz
Azel Ocakannesii Hindistan cevizi yağını banyodan yirmi dakika kadar önce uygulayın . Biraz bekledikten sonra geriye doğru tarayın . Bizde çözüm bu olmuştu , umarım size de faydası olur 😌