TheFlora Bebeğime yaptım kızlar, buzdolabında 2 gün muhafaza edebilirmiyim yoksa bugün tüketmesi mi lazım?
NicoRobin TheFlora bugün yaptıysam bugün ve erteri gün yediriyorum ben digergüne kalırsa kendim yiyorum 😄
ikiprensannesi_gul TheFlora canım belkide saklayabilirsin tam bilmiyorum ama ben ilk oğlumda hep günlük ve az az pişiriyodum ve değişik geliyodu seviyodu ve yiyodu şimdi onların midesi bağırsağı ne ki en iyisi taze yapıp yedirmek bana göre öyle tabi
Ceylanceylin TheFlora Saklayabilirsin dolapta dışarda durunca hemen bozuluyor içinde yoğurt olduğu için zaten bozulduğunu kokusundan da anlarsın ekşimtrak bi koku oluyor bozulunca
Bebek2020_ TheFlora ben çorbaları yaptığım gün yedirirm bir de ertesi gün yedirirm. Kalanı buzdolabı poşetine koyar buzlukta muhafaza ederim. Çorba yapamadığım zamanlar buzluktakini çıkarıyorum çok rahat oluyor
Ceylanceylin TheFlora Yoğurt Çorbası ( Kesinlikle Deneyin Mükemmel Oluyor) Videosu https://www.nefisyemektarifleri.com/video/yogurt-corbasi-kesinlikle-deneyin-mukemmel-oluyor-videosu Dün bunu yaptım çok sevdi benim bebeler 🙈
DS123 TheFlora doktorumuz günlük ve az yapmamı öneriyordu sürekli. Biraz zorluyor çocukla zaman zaman bende günlük yapmaya çalışıyorum.