nursocum İnsanlar yazlıklara akın etmiş durumda annelerim sizde durumlar nedir ? Beni soracak olursanız aynı tas aynı hamam yüzyıllardır evdeyim gibi hissediyorum artık 💆🏼♀️🩰
Cansusucu nursocum valla ben aylardır evdeyim iki çocuğumla bodrum dayim cocuklarimi alip hic cikmadim maşAllah gelen gelene olmuş patlamazsa iyi😏
Muffin nursocum neredeyse 1 senedir evdeyiz çıkmadık çıkmayızda sağlığımız gezmekten daha önemli bizim milletimiz gezmeyi yasak, yasağı da tatil sanıyor halimiz Hindistan dan beter olacak 🤦♀️🤦♀️
hsyn Kesinlikle seyahat yasagi gelmeliydi pazt. Itibaren direk bune ya sinir krizi geciriyorum onlari gorunce
Mom088 nursocum ben evde bebemle dört duvar arasındayken tatil yapanlara ve bu sayede vakaların artmasına yol açanlara hakkımı helal etmiyorum 😀😀😀
Egemenin_Annesi nursocum ben Almanyaya ailemin yanina gidicem iki sene olacak görmüyorum onlari. Testleri yaptirip tedbirleri alip bismillah diyip cikacaz yola bakalim.
nursocum Egemenin_Annesi Belliki bu önceden almış olduğunuz bir karar Allah yolunuzu açık etsin 2 sene uzun bir süre sıkı sıkı sarılın ❤️
Egemenin_Annesi nursocum aynen bu kisitlama gelmeden önce almistik biletleri. Allah razi olsun InsAllah ❤️ Öyle yapicam o kadar Özledim ki Kardesimi dahada uzun zamandir görmüyorum cok zor inan.