NurrA Kızlar bebeğim sabahtan beri kusuyor ya emmek istiyor emziriyorum sonra çıkarıyor az miktarda öyle çok bi kusması yok acaba doyduğu için mi diyorum meme istiyor gazı çıkıyor yine de çıkarıyor biraz süt biraz kesik kesik nedir sebebi çözümü ya 😩
pogacayanakli_aylamm NurrA fazlasını kusuyordur. Benim bebegimde bir seferinde öyle oldu besleniyordu kusuyordu dediginiz gibi ama çok şükür bir sorun olmadi
AND-20 NurrA gazı vardır bizde de aynısı oluyo gazı tam cıkmadığında aç olduğu için emiyo ama kendini sıkıyordur o da yukarı itigi için fazla olan cıkıyodur fazla değil de o gazın kapladığı kadar tuvaletini yapacağı zaman da bizde öyle oluyo az az kusuyo
calikusuu NurrA Kusmuk kokuyor mu, kokuyorsa, burnundan da geldiyse üşütmüş olabilir. Değilse fazla emmiştir, onu çıkarır. Gazı olunca da kusar. Geçmiş olsun.
Alinduru NurrA siz her ihtimale karşı bir doktora gidin derim ben. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir üşütme de olabilir alerji de olabilir. Doktor daha doğrusunu söyleyecektir.
AND-20 NurrA sabah 9 da başladık bizde 12.30 a kadar hem emiyo hem tuvaletini yapmaya çalışıyo bi taraftan kusuyo tuvaletini ve gazını çıkarınca son kez emdi gazı çıktı direk uykuya geçti gaz damlası falan kullanıyoruz yine aynı oluyo
AND-20 NurrA hepsini çıkarsın kuş gibi olur yastığın üzerine kendi bataniyesinden serin başından ayrılmadan yüz aşağı dursun öyle daha kolay çıkarıyo yardımcı olmak için sırtına masaj yapabilirsin gaz falan kalmiyo banyo da işe yarıyo gaz çıkarmak için 😊
Gamzesrbg Bebeğin göbegine bez koy ötrü gibi sıcak tutacak bişe benım bebegımde üşütünce aynısı oluyor bez koyuyorm bır gun sonra duzelıyor