Adaninannesi09 Merhaba 40 günlük bebeğim var hala ellerine eldiven veya çorap giydiriyorum. Doktor 1ay takma yeterli sonra etrafı tanıması için eldivenleri çıkarabilirsin dedi. 1 haftadır eldivenleri ne zaman çıkarsam elleri buz gibi oluyor. Siz eldivenleri ne zaman çıkardınız?
nursocum Adaninannesi09 Ellerinde kılcal damar yok diye soğuk üşüdüğü anlamına gelmiyor havalarda ısındı artık ben olsam takmazdım ☺️
Tkrdg59 Adaninannesi09 1 aydan sonra takmadım. Bebekler ellerinden üşümez zaten çıkar bence eldivenleri canım 40 günlük olmuş zaten
NeMeDe Adaninannesi09 doktorunuz haklı çevreyi tanıması, beceri gelişimi açısından çıkarmalısınız. Bulunduğunuz ortam 24 derece ise kokmayın ben hep ona dikkat ederek 1-2 aylıktan sonra çıkardım tam hatırlayamıyorum şu an kızım 7 aylık oldu artık ama :) ellerinin üşümesi üşüdüğü alnlamına gelmiyor bence burnunun ucu üşümüşse üşüdüğü anlaşılıyor derler
Hatice_kevser21 Adaninannesi09 Bende 1 buçuk aylıkken çıkardım. Zaten ellerinin soğuk olması üşüdugu anlamına gelmiyormus.
Begooo 15 günlükken çıkardım, ellerinde kılcal damar olmadığı için soğul geliyordur, vücut sıcaklığını enseden veya göğsünden bakarak anlayabilirsiniz. Bence çıkarmalısınız elleriyle dünyayı tanıması lazım
Nrmrvbzzz Adaninannesi09 biz hiç takmadik canım ne zaman taksak bi sekilde cikartti ağladı ellerimiz sürekli hareket halinde😍
Tuba Adaninannesi09 Ellerin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmez. Dışarısı soğuk olursa takın elbette ama evde çıkartın ki ellerini keşfetsin☺️ Ben iki oğlumda da hiç eldiven takmadım.
nneslihan Adaninannesi09 2 haftalıktı yarım çıkartmıştım sadece uykusunda ve gece takıyordum 1 ay sonra tamamen çıkarttım ellerini tanıması için çıkartın bence, hem bebekler elden üşümez