Linosunannesi1 Kızlar kızım 5 aylık gece 12 de uyuyor mamasını yiyip sabah 7 gibi kalkıyor ama bugün 10 gibi falan kalktı acaba süre uzun mu? Yani uyandırmalı mıyım mama içmesi için ?? Çok vicdanımla cebelleşiyorum kaldırsam mı kaldırmasam mı diye ??
Serpil51 Linosunannesi1 12-7 arası zaten yeterli bir uyku değil kendisi uyanmadan uyandırmayın derim sonra uykusunu almazsa huysuz olur acıksa uyanır
Tkrdg59 Linosunannesi1 canım çok geç uyuyor. Uzmanlar, her bebeğin en geç 8 de uyuması gerektiğini söylüyor. Evet biraz süre uzun olmuş, benimde kızım 5 aylık akşam 8 den sabah 7 ye kadar uyuyor ama 2-3 defa emmeye kalkıyor geceleri bazen 4 defa kalkıyor
Serpil51 Linosunannesi1 6 aylık olduktan sonra gece 10 saat falan emmeden uyuyabilirmiş sıkıntı değilmiş benim kızım da o sıralar 9-10 saat aralıksız uyurdu şimdi 9 aylık saatte kalkar oldu yani böyle çok zor uyanınca geri de uyumuyor uykusunu alamıyor hep ağlıyor
Linosunannesi1 Tkrdg59 erken uyutuyorum 9 gibi ama kalkıyor daha uyumuyor sonra 12 de uyuyor sabah kalkıyor kendi uyku saatini kendi belirliyor valla
Aysegul2020 Linosunannesi1 valla bende saat basi kalkiyorum keske benim bebegimde kesintisiz 3 saat uysa raziyim birak sabah 10 kadar uyumayi sabah 8 kadar uyusa ogun mutlu oluyorum sabahn 6sinda uyanıyor sıpam.
irva Linosunannesi1 Hiç kaldırma.Benim oğlum akşam 8 gibi yatar sabaha kadar uyur.Gece beslenmeye de kalkmaz.☺ 5 ay 20 günlük.