Oznrnisa 2ay 26günlük kızım 2gündür emmek istemiyo ne yapsam ittiriyo beni varmı yasayan yardım edin 😔
Eymenberam Oznrnisa bende bgn 3 aylk oldk 2 ay 20 gnlktn beri yaşyrz emzirmk artk işkence oldu uyku arasında veya uyku sersemi emdimi sorun yok diğer türlü ağlamaktan mahvoluyo
Agg0207 Oznrnisa her uyudugunda emzir canım ben öyle yaptım gece uyurken zaten anlamıyor tüm gece emzirdim gündüzleride her uyudugunda emzigini çıkartıp kendi mememi vardım emzik sanıyor emiyor öyle öyle atlattık şükür ki moreli iyiyken arada vermeyi denedm israrcı olmadım hiç nasılsa uyurken emiyor diye geçti artık
Nuryalcndag Oznrnisa ben tepiniyorum artık evin içinde,çözümü öyle buldum,ne yapıyım başka türlü almıyo, çıldırıyor, hele Bi oturayım
Acemi_ogretmen_annee Pozisyon değiştirin zorlamayın asla biraz acıkmasına müsade edin ten tene temas kurup emzirin yani çıplak veya duşta. Hafif uykuya meyilliyken emzirin red ettiği gögsü an diğer gögsü sunun sonra tekrar değiştirin böyle böyle gidin umarım işe yarar ama emzirmekten vazgeçmeyin🌸
annecik344 Benim oğlum doğuştan meme reddinde biberona da alıştı hiç emmiyor ben de ne yapacağımı bilmiyorum