Mesudiye Hanımlar bebegim 4 bitti 5 e girdi aşırı derece salya akıtıyor kucagıma aldıgım zaman hem kendi üstünü hem benimkini değişmek zorunda kalıyorum sırıl sıklam oluyor ve 3 gündür huysuz baya aglıyor karnı tok bişeyi yok acaba dişleri çıkmayamı başlıyor
SalEz Mesudiye kızım 4 ay 22 günlük bizim de çok fazla salyamız vardı bir şeyleri ısırmaya çalışıyordu bir gün önlüğünü çıkarırken saçını çekmişim ağladı ve dişi gördüm şimdi ikincisi çıkıyor
Azraaa02 Mesudiye Ah canım biz ne çektik o salyasından oğlum da hiç salya olmadı ama kızım da aşırı oldu kafayı yiyecektim resmen günde beş defa kıyafet değiştirdim oluyordu Önlük artık yetmiyordu düşünün iki tane dişini çıkardı şu an kızım dokuz aylık olacak çok şükür bitti kurtulduk darısı size olsun inşallah geçiyor merak etmeyin
Mesudiye 58vildan bakmadım valla izin vermedi eve gidince bakacagım ama belli yani herşeyi kemirmek istiyor 😀
Mesudiye Azraaa02 inşallah ya her dakka kıyafet değişiyoruz şimdi 4 aylık mamalara başladım yulaflı olanlara tükürüğünden yutamıyor 😀😀