efelim Dorukmomy canım tüm evi üç kez komple süpürünce evin haritasını çıkarıyormus sonra oda oda işaret yapıyosun öyle şu odayı süpür falan diyebiliyosun bildiğim kadarıyla
merveyyoruuk Dorukmomy Haritalandırma yaptıysa onu sil baştan. Kenarları süpür var mı özelliklerde bir bak bakalım eğer varsa ona bas bütün evi süpürsün 2 kere de çıkarıyor haritayı daha sonra bu attığım gibi odalara isim verip ayırabilirsin canım🙏🏻
Dorukmomy merveyyoruuk canım ben yatak odasında temizlettirdim sadece böyle görünüyor bak https://hizliresim.com/3pgaml
Dorukmomy merveyyoruuk mesela salona gittiğimizde de ayrı bi sekme de salon diye yeni bir sayfa açmam gerekmiyor mu? Böyle Tek sayfa da mı hepsini görücem
Dorukmomy merveyyoruuk kenarları süpür var evet. Peki ben şimdi baştan kuruyormuş gibi mi yapayım? Önce bütün evi direk kenarlardan mı yapsın
merveyyoruuk Dorukmomy Canım hayır evi tüm yaptıkça o kendi kendine tüm odaları ayrı ayrı çıkarıyor. Sen başlat robotu o bütün odaları yapsın haritada gözükür odalar.
merveyyoruuk Dorukmomy Harita sil de var sen haritayı sıfırla daha sonra kenarları süpüre bas o bütün evi kenarlardan yapar önce haritayı çıkarır☺️
Dorukmomy merveyyoruuk dünden beri çözemedim bulamadım da internette birşey bende ayrı ayrı sayfa açılacak sanıyorum 🤦🏼♀️ Çok teşekkürler
Dorukmomy merveyyoruuk canım bide son birşry sorsam sana? Cihazı seçerken ev aletlerinden mi robot temel olanı mı seçmeliyim?
merveyyoruuk Dorukmomy Kuzucum benimki bundan herhalde seninki model olarak farklı ama kurulum aynıdır ben bunu izleyerek yapmıştım bir bak istersen ev aletlerinden mi yaptım diye hatırlayamadım bi an🙏🏻
Dorukmomy merveyyoruuk seninki haritalı ama herslde bak sensörü var yukarıda benimki haritasızmıs yani öyle diyorlar 🤦🏼♀️
Dorukmomy merveyyoruuk sorun aslında su evet video var ama hiç detaylı birşey yok bende belki bilen vardır diye yazdım seni de yordum kusura bakma hakkını helal et
merveyyoruuk Dorukmomy Anladım kuzum sen benim attığımı izle bi yine de illa ki yardımcı olur kurulumu gösteriyor çünkü. Ne demek canım benim helal olsun🙏🏻♥️
CerenSelim Dorukmomy seçemezsin malasef o haritalandırma olanlarda var bir tek manuel olarak alıp süpürmesini istediğin yere götürüp bırakacaksın