Sevda6767 Gulsumbozkurt kucaktayken mi? Benim ikizlerimden biri de kucakta kendini o şekilde geriye atıyor iki buçuk aylik
lanadelmiyav Gulsumbozkurt bizde 1 ay beş günlüğüz aynısını yapıyor. Kucaktayken kafayı geriye atıyor. Ama herhangi bir sorundan dolayı olduğunu sanmıyorum. Olağan bir şey bence
Sevda6767 Gulsumbozkurt benimki de dediğim gibi yapiyo. Bugün bir kontrolümüz vardı. Soracaktım güya ama saçma sapan bir doktor olduğu için unuttum sormayı
Muffin Ama tabi yine de siz doktora götürün bizim ki başını ve ayaklarını geriye atıyor karnını öne doğru çıkartıyordu biz götürdük bir şey yok dediler kehribar taktık düzeldi
elifilyas2208 Gulsumbozkurt merhabalar benm bebegim de aynı tarifde yapıyp ve 2 gündür fark ettim sordunuz mu doktora acaba 3 ay 22 günlük bişe dedi mi sizede
Gulsumbozkurt elifilyas2208 Bn sordum doktora birşey olmadığını söyledi Normal dedi takip ettim kendim gazı olduğunda yapıyor birde istemediği birşey yaptığım zaman mesela emmek istemediği zaman kucağıma aldığımda sevmediği pozisyonda ama siz doktorunuza sorun yinede
Gulsumbozkurt Bn sordum doktora birşey olmadığını söyledi Normal dedi takip ettim kendim gazı olduğunda yapıyor birde istemediği birşey yaptığım zaman mesela emmek istemediği zaman kucağıma aldığımda sevmediği pozisyonda
elifilyas2208 Gulsumbozkurt evet bende gazdan şüphelendim ve aynn gaz Dı bide gazımız hafifledi ztn 3 gün felan yaptı sonra geçti. Demekki geçici bir süreç miş 😊