Sadecezeynep Bebeğim 42 günlük yüzünde doğduğundan beri bu sivilce gibi izler var ilk başta öpülmektendir dedik doktor da öyle dedi ama hala geçmedi 42 gün oldu 👍 alerjimidir bilen var mı varsa ne alerjisi olabilir
Zelisblt Sadecezeynep bebeklerde olur bu canım, genelde fazla sıcak olunca da oluşabilyor. Acaba sıcak mı tutuyorsunuz bebeği
Busragokceberra Sadecezeynep 2 aya kadar kızımda da vardı geçti hatta ben hep böyle mi kalacak yüzü diye üzülürdüm ,biraz da sıcak yapıyor
Mom0982 Sadecezeynep Canım ılık duş aldır serin yerde uyut çok sıcaktan oluyor.Çok da giydirme kıyamam
uykusuzMoMm Sadecezeynep benım oglumda da vardı bu cnm isilik sıcaktan olmus alerjı degıldır ev sıcak oluyordur ustu kalın oluyordur muhtemelen bu arada sacları dikkatimi maşallah subhanallah 🥰🧿 bnm oglan kel olunca saçlı bebeklere zaafım oldu çokta severdm saclı cocukları 😁
Fasulye12 Sadecezeynep benim bebeğimde de vardı üşür diye fazla giydiriyordum oda da sıcaktı azaltınca ısıyı kıyafetleri kızarıklıklar geçmeye başladı. Umarım bundandır
Bayansoylu Sadecezeynep alerji canım Allah yardımcın olsun bir anda görünce bebeğimin eski hali gözümün önüne geldi için acıdı resmen😔😔
Bayansoylu Bayansoylu sık sık duş aldir canım tenini nemli tut arkadaşların dediği gibi çok sicak olmamasına dikkat et.birde diğer belirtilerini gözlemle mukuslu kaka felan varmı
Zamirazerya Sadecezeynep Aynısı bebeğim de oldu ve besin alerjisi olabileceğini söyledi doktorumuz, süt ve süt ürünlerini kestik geçti, kakada mukuslu kan vardı bizim ıkınarak yapıyordu, bence alerji sıcaktan bu kadarı olmaz
Bayansoylu Zamirazerya aynen bizim ki de böyle başlamıştı çok zor gunlerdi ay görünce içim acıdı resmen
ikievlatannesiii Sadecezeynep benim bebegimde 35 gunlukken oldu boyle canim alerji dedi doktorlar diyet yapiyorum suan gecti yuzundekiler ben bazi yediklerimi kesince cocugun yuzude gecti bi doktora gostermelisin bence banada sıcaktan oluyo dediler iyice cogaldi yuzundekiler vucuduna dagildi oyle goturdum keske kimseye bakmayip goturseydim sicaktan bile olmus olsa yinede bi doktor gorsun bence alerjiyse dagilmasin iyice
Sadecezeynep ikievlatannesiii ne yiyorsunuz da kestiniz acaba ben yumurta yiyorum ondan olabilir mi acaba
aay1 @Sadecezeynep evin eğer sıcaksa sıcaktan olabilir canım öpülmekten değil gibi görünüyor öpülmekten olunca yanaklarında olurdu sadece senin bebeğinin şakaklarındaki falan da var ama benim bebeğiminde yüzünde aralıklarla beyaz beyaz vardı daha sonra ben olacak diye korkmuştum baya 7-8 tane falan vardı sonra internetten araştırdım bebek sivilcesiymiş beyaz yada kırmızı olabiliyormuş 3. Aya kadar geçiyormuş benim bebeğim 4 buçuk aylık hiçbirşey kalmadı yüzünde ona da benzettim ben biraz o da olabilir eğer evin çok sıcak değilse ve kalın giydirmiyorsan büyük ihtimal bebek sivilcesi 3.ay dolana kadar geçer seninki de
Tugcecivan Sadecezeynep Benim oglumdada vardı ilk sağlık ocağı doktoru sıcaktan dedi sonra geçmedi çocuk doktoru görünce direk gofret sarelle yiyormusun dedi gerçektende o ara bir tane gofrete çok takilmstm sürekli yiyordum yeme biraz dedi gerçektende yemeynce düzeldi tabi ben emziriyorum sn emzrmiyosan muhtemelen sicaktandr
Sadecezeynep Evet sıkı giydiriyor olabilirim ama benim mukuslu kaka arada bi oluyor yani şöyle doğduğundan beri 3-4 kere farkettim kaka da yumurta 🥚 yiyorum her kahvaltıda ondan olabilir mi bi de kakasını yaparken ıkınıyor bebeğim
ikievlatannesiii Sadecezeynep canım süt ve süt urunlerini kestim yumurtayi kestim kuruyemis yemiyorum tehin helva susam yasak doktorum bunlari yasakladı alerji testinde süt ve yumurta alerjimiz cikmadi onlari yiyorum ama hala digerleri yasak yavas yavas diyet acip hangisinin alerji yaptigini bulcaz artik bu saydiklarimi kesince cocugun yuzude 1 haftanin icinde tamamen gecti
Zamirazerya Sadecezeynep Süt ve süt ürünleri diyetine girmen gerekir, Allah yardımcınız olsun yıpratıcı bir süreç hala 1 buçuk aydır içindeyim neredeyse psikolojimi bozdum 😔