Eminerd Bebeklere gün içinde neler yediriyorsunuz 🥰 beslenme düzeniniz nasıl 😇 7 aylık olmak üzereyiz bu arada ❤️
Emirin_Annesi10 Eminerd yine ben ekim annesi olarak🙊 geçen hafta boğazları şişti ateşi hastalandığından beri birsey yemiyor çok üzülüyorum 1er kaşık yiyor ne versem bi daha ağzını açmıyor. Sabahları yumurta sarısı veriyordum öğlen yoğurt sonraki uykusundan da pirinçli sebze püresi veriyordum ama artık hiçbişey yemiyor😑 6ay19 günlük olduk
Eminerd 3children1mom nasıl veriyorsunuz öğünleri mesela kaç öğün nasıl hazırlıyorsunuz birde kıvamını 😊 sabah pütürlü veriyorum kahvaltı şeklinde 🙄 öğlen çorba veriyorum ben yoğurt meyve vs çok düzenimiz yok bizim açıkçası
3children1mom Eminerd Daha pütürlü icin erken baslar baslamaz pütürlü verirsen geri teper daha cok corba kıvamı oluyor meyve vermedim henüz tatlı die ilk sebze ve yoğurttan başlar kofteden devam ederim meyve en son nasilsa tasi güzel seviyorlar ama sebze ve eti reddediyorlar onun için önce zordan başlarım ☺️ Gün içinde daha cok emziriyorum ama sabah öğlen aksam biz ne zaman masaya oturursak her seyden tattiriyorum cnm
Eminerd Emirin_Annesi10 bizde 6ay 23 günlüğüz ancak muz yiyor iştahlı olarak 😢😢 pankek mücver veriyor musun ben 7. Ayı bekliyorum ama geç mi kalırım bilmiyorum
Sumeyyebaglan Sabahları yumurta sarısı,labne ve yoğurt. İkindiye doğru sebze ve yoğurt akşamda meyve püresi ☺️
Sumeyyebaglan Emirin_Annesi10 sade yiyemiyo tabi ki sizde biliyosunuzdur😂 benim ki her şeyi yoğurtla seviyo o yüzden azıcık yoğurt koyup açıp veriyorum severek yiyo
Emirin_Annesi10 Sumeyyebaglan evet kuzum bende sütümle açıyorumda ondan sordum yemiyor ama😑 yoğurtla deneyim yarın bakalım
Boncugunmelegi Sabah kahvaltı veriyorum yumurta sarısı muz labne yada lor cicibebe ıhlamur yada su bazen sütüm ile açıyorum.İkindi vakti yoğurt ve meyve akşam sebze çorbası pütürrllu yemiyor diliyor itiyor püre gibi ancak
Sumeyyebaglan Emirin_Annesi10 bi yoğurtla deneyin o zaman belki sever. Bende önceden sütümle açıyodum ama pek yemiyodu bu şekilde rahat yediriyorum. Ne kadar doğru bilemiycem ama😅
bikerem Eminerd 6ay 20 gunkuk. 4 ya da 5 kere besleniyir.kahvalyi,meyve yogurt,kiymali sebze puresi,tarhana(ya ds baska bir karbonhidratli besin),irmikli muhallebi seklinde. Biz tadmiyoruz yiyoruz😁
Emirin_Annesi10 bikerem ay masallahhh aramızda 1 gün varmıs. Benimkide tadım aşamasında öyleydi versem bir kase yerdi ama şuan 1 kasık dan başka yemiyor
Eminerd bikerem ben çorba yapıp veriyorum sebzeyi ama pütürlü yemez diye de korkuyorum yaaaa hata mı ediyorum acaba
Sumeyyebaglan Emirin_Annesi10 hahahaahha en büyük korkum ama napim hiç yememesinden iyidir diye düşünüyorum umarım pişman olmam😂😂😂 siz dikkat edin aman😂😂
AsenAlmila Eminerd ağzını açsa yer belki 😃 kaşığı görür görmez ağzına kilit vuruyor resmen hiç bişey yemiyor 😢
Eminerd AsenAlmila sabah yarım muz yumurta sarısı ve labne karıştırıp verdim onu bile 6 kaşık ancaj yedi 😢
Emirin_Annesi10 Eminerd yok kuzum vermiyorum boğazında kalır diye aslında versem yer gibime geliyor püre çorba istemiyor sanki ısırabilecek seyler istiyor gibi. Dişleride çok kaşınıyor bizimkinin günde kaç üst değiştiriyrm sayamıyorum
bikerem Eminerd hic blender kullanmadim. Catalla ezdim.cunku bu 3 numaralı bebegim. Ilk bebegime herseyi karistirip blender tutardim ve 2.5 yasina kadar puturlu yiyemedi ogururdu.2 njmarali kizimda biraz daha cesaretliydim,ama simdi oglumda hicbirseyi blender ya da suzgec kullanmadim,pilavi yogurla veriyorum mesela.