Kukuli4198 Canım konusacaksin bol bol çenen acıyıp boğazın agriyana kadar her çocuk bir olmuyor elbet ama geride kalmaması için de iş ebeveyn e düşüyor birlikte oyun oynayın oynarken konuşun sürekli herşeyi söyleyin o kaydediyor kayıt gibi şu an da emin ol konuşmaya başlayınca bunu da nerden ogrendo deyince aylar önce söylediğiniz bir kelime olduğunu hatirlayacaksiniz benim kızım bundan 4 ay önce doğru düzgün kendini ifade edemiyordu ki ben bir yaşından sonra TV yi kestim iki yaşından sonra 4 ay hafta bir gün bir saat oyun gurubuna götürdüm kitap okurdum zamanla oda tekrar etmeye başladı he ama kendini hazır hissettiği anda da açılabilir birden bizde şu şekilde oldu tamamen açılması bundan bir ay önce kızım covid zatürre si oldu bir hafta hastanede yattık orda doktor hemşire den çok korkuyordu resmen onlara derdini anlatmak için dile geldi desem yalan olmaz hastanede bir hafta kızımla büyük biri ile konuşur gibi sohbet eder hale geldik siz üzerine düşün kitapçı.com diye bir site var orda hayvanlı tasitli bir çok kitap var büyük resimler az yazılı bunlarla başlamıştık