Ya bir bebek bu kadar zor olur mu ? Afedersiniz ama Anamı ağlatıyor. Bunaldım yeter diye bağırmak istiyorum😞 6 ayı bitecek ilk 2 ay o kadar uslu bir bebekti ki sallama derdi yok memeye yapışırdı millet laf ede ede nazar değdirdiler başka da birşey diyemiyorum. İlla ki huy değiştirir bir bebek ama bu derece değişir mi ya? 4 aydır meme reddi ile uğraşıyorum zaten başlı başına yıpratıcı birşey bi de uykusu berbatlaşınca tam oldu kucağımda uyuyor ve ayağı kalkmam lazım yoksa kendini parçalıyor. Gündüz uykusu ‘’0’’ … toplasanız 1 saat etmez ama uyumak için de gözlerini parçalıyor. Uykuda emzirmeye çalışıyorum uykuya daldığı için iki çekip bırakıyor 5. Ayda ek gıdaya başladık yedirmeye başlayınca huysuzlanıyor . En son çare biberon verdim onu bile almadı. Ne istiyor bu çocuk çıldırcm! Herşeyine o kadar özeniyorum ki saçından tırnağına kadar kullandığı herşeyi araştırıp da alıyoruz bu imkanlara rağmen bu kadar zor bir bebek … çocuğumdan uzaklaşıyorum son günlerde kendimi tanıyamıyorum sinir küpü dolaşıyorum evde kafayı yedim zaten bir yere adım attığmda yok 4 duvar arasında delirmek üzereyim. Hep mi böyle bu çocuklar ? Böyle olup da düzelen var mı cidden öyle merak ediyorum ki