Ozlemmmmm Kızlar bebegim 1 ay 10 gunluk geceden beri kakasını yapmadı ve cok sancısı var cay kasıgı zeytin yagı verdim totsuna da azık surdum ama etki etmedi bi öneriniz varmı
aliMommy Ozlemmmmm bacaklarını karnına doğru çek bebegin canım bol bol masaj yap kakasini yapmasına yardımcı olursun bi nebze
Ftmacgdm Ozlemmmmm gaz masajı yapacaksınız aslında gazdan yapamıyor dahada sancısı bitmez ağlamaya devam ederse lavman yapılıyor hastahanelerde kendinizde yapabilirsiniz
mirsad Ozlemmmmm dün içtiniz bebeğe de içirdiniz mi 6 tane damla denedim masajlar falan en iyisi kimyon sürekli için bir defa da o kadar gaz çıkmaz 🙈
Alyabebek_2419 Ozlemmmmm canım makatına hakikisıvıyağ sürüp baş parmağınla masaj yap hem gazını çıkarmasına yardımcı olacak hemde kakasını rahatlıkla yapıyordu benim kızım birde sıvıyağı kulak çöpüne sürüp makatının hafif içine sokup uyarmayı dene doktorum demişti
Gulnuraraserol Ozlemmmmm anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal kaka yapmaması birde makatını uyarınca alışkanlık yapıyormuş bebeklerde tembelliğe yol açıyormuş