Ahutandogan12 Kızlar günaydın 2 ay 24 günlük olduk 2 haftadır mama reddi yaşıyoruz normal beslenme döneminde 150 ml içerken artık 50-60 ml içiyor sürekli diliyle itiyor biberonu yaşayan var mı aynı durumu
Fatosemir Ahutandogan12 tatlım ayına göre ml nasıl doğru olabilir bebeğim 4 aylık 150 ml bitiremiyor. 2 aylık 60-90 cc arasında yiyebilir.
Nuraykacar Ahutandogan12 nasıl ayına göre doğru olabilir tabiki her bebeğin gelişimi farklı fakat 150 2 aylık bebek için çok fazla doktorunuzu değiştirin bence bende başka öyle vermiştim ama doğrusunu öğrenince bebeğimin herşeyi uyku düzeni gazı düzeldi. Ahutandogan12
Ahutandogan12 Fatosemir her bebek aynı değil ki canım doktor bilgisiyle arttırdık mamayı ayrıca mama kutusunda da yazar 4aya kadar 150 ml 2 ay ile 4 ay arasında
Fatosemir Ahutandogan12 tabi ki aynı değil ama benim doktorumun verdiği bilgiyi söylüyorum hadi en iştahlı bebek bile 120 anca içer dedi o da 3-3,5 saatte anca 🤷🏻♀️ Bence siz az içiyor diye dertlenmeyin bebek kendine yeteni öğrenmeye başlamıştır :)