Defne_27liya Merhaba hanımlar! Kızım 3 buçuk aylık kıyafetleri için Dalin in deterjanı ni kullanıyorum ama kaka lekesini çıkarmıyor hangi marka deterjan alabilirim acaba önerisi olan varmı ?
ArasSeda Defne_27liya benim bir gün bitmişti deterjanım ben ara sıra persilin sıvı deterjanını kullanıyorum oğlumun kıyafetlerini de yıkadım denemek için alerji falan yapmadı iki kez durulatıyorum kıyafetlerini ütülüyorum da bu şekilde devam edeceğim kaka lekesi de kan damlası lekesi de çıkmıyor bebek deterjanı ile
leynanin_pembemantosuu Defne_27liya uni baby kullanıyotum kaka lekesi vs çıkartıyor e bebekte leke çıkarıcı sprey de var bbek kıyafetleri için
Sebebineydiki Defne_27liya ben beyaz sabunu rendeleyip onla yıkıyorum hiçbir leke kalmıyor şuan 7 aylık doğduğundan beri öyle yıkıyorum
hulya1406 Defne_27liya kaka lekesi kan damlası olduğunda hemen beyaz sabunla çitileyin atıyorum hiç bişey kalmıyor tertemiz oluyor.
Sebebineydiki Defne_27liya yok farketmiyor ben hangisi indirimdeyse onu alıyorum mis oluyor kıyafetleri öyle pahalı bişey kullanmaya gerek kalmıyor
Emirin_Annesi10 Defne_27liya ben beyaz sabunla elimde kakasını yıkayıp atıyorum makineye duru granül kullanıyorum