Edakk Basına gelen var mı hastaneye götürmeliyim değil mi hemen doktor tekrarlarsa dedi ama akşam kanlı kaka yaptı şimdi uyandık baktım ateşi var 🤒
Ruzgarcan Edakk başımıza gelmedi ama kan olayı iyi bişey değilmis benim oğlumda çok hasta doktor sordu kakasında kaka var mı özelikle onu sordu yarın yasak olmadan götürün
mihrosum Edakk kızım 1 yasında yen mukuslu ve kanlı kaka oldu amıp olmustu 1 ılac kullandık hemen kesti acil kakayo teste yollayın
Edakk Ruzgarcan amcam doktor o tekrarlarsa dedi ama tabi götürmem lazım ilk defa ateşi çıktı normal olamaz heralde ateş 3 tane dişi birden patladı ondan da olablir
Ruzgarcan Edakk hayırlı olsun bebeğinizin durumunu tarif edermisiniz benim oğlumda çok hasta diş olabilir mi
Elif_923 Bizde oldu ama kızım çok kabizdi. Hafif kan geldi hemen doktora götürdüm kakasını yapabilmesi için lavma yaptılar makatinda çatlak olmuş zorlandığı için. Şu an şurup kullaniyoruz çok gecmis olsun.
Edakk Ruzgarcan yani kakada kan ve ateşten başka bisey olmadı 11 aylık ilk defa ateşi çıktı ama 3 dişi birden patladı o yüzden olablir sizin neler var acebaa geçmiş olsun
Ruzgarcan Edakk tesekkür ederim ateş hep yüksek iştahsız ishal kusma kan idarar kakaya bakıldı hiç bişey çıkmaadı