Mavismila Biraz tedirgin oluyorum ya ben uyurken bişey olursa diye 5 ay 22 günlük gecenin bazı saatlerinde yüzüstü dönüp öyle uyumak istiyor aceba normal mi bişey olur mu Allah korusun siz de durumlar nasıl
Smyra58 Mavismila korkacak bişey yok öyle rahat ediyo demekki benim kızım doğduğundan beri yüz üstü uyuyo 19 aylık
nursocum Mavismila Burnu açık olduğu sürece korkmayın o ayda benim oğlumda hep öyle uyurdu şimdi amuda bile kalkıyor
Derya_nil Mavismila kızım da 5 aylıkken yüzüsütü uyumaya başladı şuan 11 buçuk aylık ve hâlâ öyle uyuyo korkmayın bırakın nasıl rahat ediyorsa öyle uyusun 🥰
EsraArslan4525 Mavismila Bebeğiniz tam olarak ne zaman donmeye başladı ☺️Bizimki 3 ay 15 günlük oldu yavaştan kendini belli etmeye başlıyor
Mavismila Smyra58 ya beni tedirgin eden durum şu aslında yüzüstü dönüyor dönmesine ama kendini geri düzeltmek istediği zaman sırt üstü ne tekrar dönemiyor
gulsahgulersezen Benim bile en sevdiğim pozisyon nasıl rahat edeceğini onlar bizden iyi bilir benim oğlumda 11 aylık öyle yatmayı çok seviyor
Mavismila gulsahgulersezen doğru söylüyorsunuz ben bile yüzüstü uyuyorum hep ah hamileyken hergün yüzüstü uyumanın hayalini kurardım resmen 😊
Mavismila EsraArslan4525 maşallah canım erken başlamış bebişin ya da benimki geç döndü 😊mila 5 te yeni yeni başlamıştı dönmeye çok egzersiz yaptırıyordum ben
bayankitapkurdu Mavismila oğlum 20 günlüktü yüzüstü yatmaya başladığında. Daha rahat ve kesintisiz uyuyordu. Artık beredeyse 6 aylık olacak korkmanıza gerek yok
Cnnirmm Benim bebegimde ole uyuyo hep ole yani bende korkuyordum sadece yedirdikdikden sonra 10 dk bekliyodum
EsraArslan4525 Mavismila Çok hareketli çok 😅😅😅hiç oturmicakmışız sürekli onunla oynuyacakmışız beyefendi öyle istiyor 🥴
annesinin_kizi Mavismila ne olacak canım öyle rahat ediyor demekki Benim kızım da hiç düzgün yatmaz sağına soluna yüz üstü sürekli pozisyon değiştirip durur 10 ay 25 günlük
Alpannesiii Mavismila ay benimkide şimdi böyle yatmaya başladı secdeye gider gibi yatıyor bende korkuyorum boynu falan ağrır mı diye
Bebegim_28 Mavismila 5 ay 19 günlük benim kız da artık dönüp öyle uyuyor bazı zamanlar öyle uyusa sabaha kadar ellemem uyusun ama yarım saat sonra geri dönmeye çalışıyor bu defa da kendini uyandırıyor 🤷♀️