egeninanns O ayaklar ağzına kadar götürülecek(göbekten ağzına da sokamıyo yavrum) sonra çorap ağza götürülüp çıkartana kadar çekiştirilecek. Tüm gün ben giydirdim o çıkardı 😂çocuk mu çaki mi belli değil
Biscolataerkegim egeninanns En güzel manzara 😊 Oğlum yapınca ablam ayaklarını ısırmak isterdi benim çocuklarım yapmadı bunu diye 😅
Biscolataerkegim egeninanns Ya hahahah at at 😂😂 Çok severim 😍 Bizimde doğdu doğalı sadece ayaklar tombik. Kendimi bununla avutuyorum 🤧
Biscolataerkegim egeninanns Yaa maşallah Allah’ım esirgesin tam yemelik değil de ne 😍😍 Yanlış anlamazsan kuzum sana birşey soracağım
Browni_61 egeninanns 3 ay 26 gunlk bebegm.gunde 50 kez ben hiydirym coraplari o surte surte cikartiyo nasl basariyo bilmem .bazen dizine kadr uzun corap giydiriyorm onlri surtsede cikartamiyo yaz tamamen gelsede corap derdindn kurtulsk
egeninanns Browni_61 😂 çok keyifli bu anlarına şahit olmak 😍 o bacakları sürte sürte çıkartıyo sıpalar
Biscolataerkegim egeninanns Bebeğinin bıngıldağı için ne dedi doktorlar erken kapanmış dedikleri bir sütur var mı veya doktora götürdün mü bunun için hiç
egeninanns Biscolataerkegim evet bıngıldak hala açık 2 hafta önce kontrole gitmiştim hiç sorun yok denildi . Hatta bazen ben korkuyorum böyle pıt pıt atıyo gibi o bıngıldak ama normalmiş