Omerinannesi342 En zorlandığım şey olabilir herhalde iftardan yemek yemeden önce içsem yarım saat beklemem lazım sahurdan önce içsem yarım saat önceden uyanıp içmem lazım 😂🤦🏻♀️ Siz napıyorsun bu durumda bi çözümü yok dimi
Sadakatsiz Omerinannesi342 valla bu ay hiç içmedim ramazan diye işim yaş ramazan bitsin hastaneye gitcem
elifiii Omerinannesi342 Gece kacta yatıyorsunuz o zaman mideniz bosken alabilirsiniz. 1 aylık bir süreç cok etkilemeyecektir. sahurda icmek daha dogru ( vücudun baslangıc saati olmasından dolayı)
Omerinannesi342 Mircet geçen sene bende tutamadım emziriyordum diye ama ilacı pek kafama takmamıştım ama bu sene allak bullak oldum 😂
Mircet Omerinannesi342 teyzem kullanıyor senelerdir artık en fazla 15 dk bekleyebiliyorum iftarda diyordu😂 gerçi o orucunu sigarayla açıyor pek bişey farketmiyor
Omerinannesi342 elifiii benim olaylar biraz karışık canım saat 22 veya 23 gibi uykum geliyor 2 saat falan uyuyorum sonra uyanıp birşeyler atıştırıyorum sonra yine uyuyorum sahura uyanıyorum bu sefer 😂😂😂
elifiii Omerinannesi342 sahurda alabilirsiniz sıkıntı yok. 1’den 4’e kadar mideniz az da olsa bosalmıs olur