Ceydaguzeler İlla yemek yerken çizgi film istiyo yoksa yemiyor ne yapmalıyım gerçekten çok alıştı yardım edin kızlar
My_moon Ceydaguzeler Ya bu durumun aynısı bizde de var gerçekten artık bıktım illa ya tv ya da telefon açık olacak önünde yoksa yemiyor 😔
Balevlatlar123 Ceydaguzeler bende de öyleydi net aç diyince telim kırıldı bak yok dedim unuttu 2 3 güne
Minikalparslan Ceydaguzeler benim oğlumda durup dururken yemiyor sürekli oyalanması lazım bende önüne su koyuyorum içine hayvanları atıyoruz o yıkarken ben yediriyorum yani bir şekilde oyalamaya çalışıyorum havalarda güzelleşti üzerini ıslatsada birşey olmaz yeterki yesinler valla iştahsız çocuk çok zor
Dn123 Ceydaguzeler benim kizimda telefona cok alismisti. Yemek yerken de istemeye başlayınca ben artık saklıyorum gündüzleri. Oyuncaklarijuninune koyuyorum bak şimdi beşe kadar sayıca diyip falan yediriyorum
Nrnbirol Önüne oyuncaklarını koyun bir bardak su koyun onları yıkasın yada plastık hayvaları varsa onlara su falan içirsin mercimekleri iki kaba koyun ondan ona aktarsın onlarla ugrasırken yedirebilirsiniz ben öyle yapıyorum
PrensAnnesi92 My_moon bizde öyleyiz mümküm değil oturmuyo yemek başında bide şimdi ağzında bekletme huyu çıkardı
nursocum Ceydaguzeler yediriyormuş gibi yapıp vermiyorum ters psikoloji Ya kendisi istiyor deneyin bence 🩰
nurus91 Ceydaguzeler bizimki de öyleydi mammayı bile çizgi filmle içirrfm içmezdi 5 aylkken başladk tlfndn çizgi film izlmeye yaknda 16 aylk olcak 11 aya ykn hep çizgi filmle yedi içti 4 gündür hiç bir şeklde açmiyorm bi kaseye su koyuyorm eline kaşk veriyorum o oyalnrken yediriyorum bazen oyun hamuru koyuyorm bazen boyama kitabı kalem bazen resimli kitap zeka kartları koyuyorm oyalrken yediriyorm biz braktysk sizde başarablrsnz
My_moon PrensAnnesi92 Önünde bişey olunca oynanıyor ama ondan sıkılınca gene istiyor telefonu bilmiyorum inşallah bıkarlar bir süre sonra 🤷🏻♀️
Dn123 Ceydaguzeler sabredeceksin acıkınca illaki yiyecek. Gerçekten bu telefon varsa feci zarar veriyor. Boyun ağrısı bas ağrısı goz bozukluğu vs. Beyne verdiği zararı söylemiyorum bile. Mesela bu sabah kahvaltıda istedi önüne bir oyuncak koydum ağladı ağlamasına izin vererek bir oyuncak daha koydum. Yine yemedi. Sonra kasete su koydum ellerini falan ıslanırsın bir iki lokma yedi. Ama ac yani. 1 saat sonra corba verdim onu yedi. Oyle yada böyle alışacak.