Melisanaz Merhaba anneler 53 günlük kız bebeğim var çok gazlı nasıl başa ediyorsunuz bu gaz nasıl çıkar masaj yapıyoruz bir iki tane yapıyor tekrardan yine mızmızlanıyor zenginin damlasında kullanıyoruz kimyonlu su rezene çayı bebeğime versem zararı olur mu ne kadar vermem gerekir yardımlarınızı bekliyorum
maysa-19 Melisanaz ben zinco aldım işe yaradı bizde artık cildircaktim çocuk kendi pirtlatmasina uykudan uyaniyodu hadee baştan ugras
Zeynepreyyan Melisanaz canım göbeğine zeytinyağı ile aşağı doğru masaj yapıyorum o an gazı varsa atıyor dene her gazı oldugundq
ftmird Ben de karnına ayaklarının altına masaj yapıyorum bacaklarını hareket ettirip karnına itip çekiyorum karnına sıcak havlu koyuyorum masajı her altını açtığım da yaparım havlusunu her uyuduğunda koyarım emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkarmaya çalışıyorum ilaç olarak da nurse harveys colex şurubunu kullanıyorum o iyi geldi bize sanırım en azından gazdan uzun süre ağlamalarımız gitti ama hala onu rahatsız eden ıkınmaları oluyo çıkarana kadar